MHP'li Yaşar Kaba'dan Solak Medyaya Tavsiyeler
Haber Detayı
20 Kasım 2021 - Cumartesi 19:59 Bu haber 4590 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Kaba'dan Solak Medyaya Tavsiyeler
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Ülkücüleri Liderinden soğutmaya yönelik tuzak kurma hadsizliğine düşen solak medyaya tavsiyelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Kaba'dan Solak Medyaya Tavsiyeler

MHP'nin Türkiye'nin bekasına yönelik tehditleri bertaraf etmek için ittifak ortağı Ak Parti'yi desteklemesinden ve bu kapsamda CHP'yi eleştirmesinden duyduğu rahatsızlığı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yazdığı açık mektupta dile getiren Sözcü Gazetesi Yazarı Emin Çölaşan'ın, Cumhur İttifakı'na fitne sokmak için Ülkücüleri Liderinden soğutmaya yönelik tuzak kurmasına tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Ülkücülerin kendilerine düşmanlıkla hayatını geçiren solak medyanın psikolojik tuzaklarına karşı uyanık olduğunu belirterek, Emin Çölaşan'ın bundan sonraki hayatına yönelik tavsiyelerde bulundu.

 

ÜLKÜCÜLER, EMİN ÇÖLAŞAN GİBİLERİN PSİKOLOJİK TUZAKLARINA KARŞI UYANIKTIR

 

Cumhur İttifakı'na fitne sokma çalışmalarında bir adım daha ileriye giderek, ruh sağlığına emanet aklınca Ülkücüleri Liderinden soğutmaya yönelik tuzak kuran Sözcü Gazetesi Yazarı Emin Çölaşan'a tavsiyelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yükü buzdan, güneş altında ilerleyen bir divane kervan gibi yol alan Emin iç bayıltıcı teatral tavırlarla Genel Başkanımıza yazdığı mektup serilerine devam etmektedir. Hesap bilmeden sıfırla sıfırı toplayıp duruyorsun. Bir türlü durdurulamayan atlıkarınca gibi dönüp duruyorsun. Milliyetçi-Ülkücü Hareketin mensupları böyle psikolojik tuzaklara karşı daima uyanık ve dirayetlidir. Memleketin kötülüğe mağlup düşerek aklını yitirenlere değil, aklını başına toplamayı bilenlere ihtiyacı var bilesin Emin!'' dedi.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN EMİN ÇÖLAŞAN'A SUNULAN SEÇENEKLER

 

Eski Komünistlikten Ulusalcılığa, Ulusalcılıktan da terör seviciliğine soyunurken, ideolojik evrilişlerinde Ülkücü düşmanlığından vazgeçmeyen haliyle Ülkücüleri yönlendirme hadsizliğine düşen Emin Çölaşan'a, hayatının bundan sonraki döneminde yapabileceklerine yönelik seçenekler sunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Bütün ömrünü bir an, her anını bütün bir ömür gibi mamur geçiren, senin gibi zihinsel güzergahı deforme olmuş insanlar, her gün akıldışılığın akla ziyan bin bir türlü halini yaşamaktadır. Haysiyetini bozdurup harcayan, vicdanlarını zorunlu izne ayıranlarla işimiz olmaz. Kendine dikkat et Emin! Bu saatten sonra dublaj seçeneğini tercih edebilirsin, kendini yabancı ellerin şefkatine terk edebilirsin, köşeli insanlardan müteşekkil olabilirsin ya da unutulan sesler zincirine eklenebilirsin.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, Ülkücüler, Liderinden soğutma, çalışması yapan, solak medya, tavsiye, seçenekler, Türk Milliyetçileri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı