MHP'li Sadir Durmaz Muhaliflerin Maskesini Düşürdü
Haber Detayı
20 Kasım 2021 - Cumartesi 12:29 Bu haber 1995 kez okundu
 
MHP'li Sadir Durmaz Muhaliflerin Maskesini Düşürdü
MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, iktidar hayali kuran muhaliflerin foyalarını birer birer ortaya dökerek, cilalanmış yüzlerdeki maskeleri düşürdü.
MHP Haberi
MHP'li Sadir Durmaz Muhaliflerin Maskesini Düşürdü

Kütahya Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kanal Kütahya Projesinin ilk etabı olan Bekir Avlupınar Caddesi Yayalaştırma Uygulamasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, muhaliflerin foyalarını ortaya döken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, foyalarını birer birer ortaya döktüğü muhaliflerin, MHP ve Lider Devlet Bahçeli'nin siyaset anlayışını anlayamayacağını söyledi.

 

KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI ALİM IŞIK'IN KONUŞMASI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı İlker Bükni, Ak Parti ve MHP'nin İl ve İlçe Başkanları, İl Protokolü, Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, ''Şehrimizin değerli şahsiyetlerinden rahmetli Bekir Avlupınar büyüğümüzün adını vererek bu caddeyi geçmişte kazandıran belediye başkanlarımız, emeği geçen herkes inanıyorum ki bugün daha mutlu olacak. Burası hepinizin yakından bildiği gibi kanalın açık ama bir nevi değerlendirilememiş bölümüydü. Birinci etap olarak, şehrimizin merkezinde olması nedeniyle bu projenin ne kadar değer katan bir proje olduğunu vatandaşlarımızın da görebilmesi amacıyla buradan başlattık. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SADİR DURMAZ'IN KONUŞMASI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını ileterek başladığı konuşmasına Kütahya'nın Milli Mücadele yıllarında gösterdiği kahramanlıkları anlatarak devam eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ''Böyle bir tarihin ve mazinin şehrinde, sorumluluğun farkında olarak hizmet eden bir belediye başkanımız ve çalışma arkadaşları var. Çehresi değişen caddesiyle, yürüyüş yollarıyla, dinlenme alanlarıyla ve akıllı şehir uygulamalarıyla Kütahya’nın cazibe merkezi olacak ve tıpkı adını aldığı merhum Bekir Avlupınar gibi Kütahya’ya değer katacak bu proje vesilesiyle başta belediye başkanımız Prof. Dr. Âlim Işık hocamıza, çalışma arkadaşlarına, Kütahya’ya hizmet yolunda, taş üstüne taş koyan, herkese, Kütahya sevdalılarına, teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.

 

SADİR DURMAZ: VATANDAŞLARIMIZ HER ŞEYİN FARKINDADIR

 

Türkiye'yi karanlığa sürüklemek isteyen muhaliflerin vatandaşlara umutsuzluk aşılamaya çalıştığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ''Vatandaşımız her şeyin farkındadır, ferasetiyle her şeyi görmektedir. Üretmek, imar etmek, hizmet etmek yerine algı belediyeciliğine kafa yoranları, iki buçuk yıldır belediyelerinde çivi bile çakamayıp, sosyal medyada belediyecilik yapanları, belediye kaynaklarını terör örgütlerine akıtanların görevden alınmasına karşı çıkanları, seçim öncesi, 'kimseyi işten çıkarmayacağız' diye namus sözü verip, göreve geldiklerinde binlerce kişiyi işten çıkaranları, tasarruf edebiyatı yaparak, sadece İstanbul’da 10 bin işçiyi işten çıkartıp, büyük çoğunluğu HDP referanslı 45 bin kişiyi yeniden işe alanları, aziz milletimiz görüyor ve not ediyor.'' dedi.

 

GAYRİ MİLLİ MUHALEFET ANLAYIŞINDAKİLER MHP'Yİ ANLAYAMAZ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ''Gezi Parkı olaylarıyla ülke çapında başlatılmak istenen kaos sürecinde istediklerini alamayanların, 15 Temmuz hain darbe girişimine nasıl bel bağladıklarına hepimiz şahit olduk. Kimileri, ortada seçim yokken 'Ben Başbakan olacağım' diyerek televizyon televizyon geziyordu. Kimileri, kahvesini yudumlayarak televizyonun karşısında kanlı darbe girişimini izliyordu. Bunun karşısında Sayın Genel Başkanımız, darbecilere karşı ilk açıklamayı yaparak, milli iradeye cansuyu vermiş, uçakların alçak uçuşlarına Genel Merkezimizi tehdit ve tahrik etmesine rağmen MHP sabaha kadar sönmeyen Üç Hilal'in ışığıyla ülkeyi aydınlatmıştır. Dolayısıyla, MHP siyasetini makam ve koltuk hırsıyla değil ilkeleri ve ülküleri doğrultusunda yapar. Sorunları istismar etmeden çözüm odaklı siyaset anlayışıyla yol yürür. Bu nedenledir ki, gayri milli muhalefet anlayışındakiler bizi anlayamazlar.'' dedi.

 

MUHALİFLER BAHÇELİ'NİN SORUMLU SİYASET ANLAYIŞINI İDRAK EDEMEZ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ''Atatürk'ü siyasi geçim kapısı haline getirip vatanı bölmeye yeminli Atatürk düşmanı bölücülerle el ele siyaset yapanlar, terör örgütünün sözcülüğünü yapan televizyonlarda Anayasa'mızın ilk dört maddesini tartışmaya açanlar, kapalı kapılar ardında milletten gizli Anayasa hazırlayıp Türk'lüğü Anayasa'dan çıkarmaya çalışanlar, İzmir'de Kuvayı Milliyeci kesilip Hakkari'de özerklik sözü verenler, parti binalarına 'Sınır Namustur' yazıp sınırlarımızı koruyacak tezkereye HDP ile birlikte hayır diyenler, Gezi olaylarının finansörü Sorosçu Osman Kavala'ya ve 6-7 Ekim olaylarının azmettiricisi terörist Selahattin Demirtaş'a sahip çıkanlar, 1915 olaylarını soykırım gören terörist seviciden İl Başkanı yapanlar, elbetteki MHP'yi ve onun liderinin sorumlu siyaset anlayışını idrak edemez ve anlayamazlar.'' dedi.

 

CİLASI DÖKÜLEN İYİ PARTİ'NİN GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI

 

Kendilerine iyi diyen İyi Parti'nin cilaları dökülünce gerçek yüzlerinin ortaya çıktığını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ''Diğer taraftan, HDP'li vekilin 'Bizim sayemizde o koltuklarda oturuyorsunuz' sözlerine cevap veremeyen, 'Burası Kürdistan' diyene tek kelime edemeyen ama şehit yakınının 'HDP ile ittifak yapmayın, Demirtaş ile kahvaltı yapmayın' demesine küfürle karşılık veren, utanmadan bir de küfürcü vekillerine sahip çıkan, kendilerine 'İyi' deyip, cilaları dökülünce gerçek yüzleri ortaya çıkan köksüzler onlarda bizi anlayamazlar. Bunların tek anladıkları, koltuk, makam, çıkar ve menfaattir. Aziz milletimiz kimin iyi kimin kötü olduğunu görmekte ve bilmektedir. ABD Başkanı Biden'ın 'Türkiye'de muhalefeti destekleyeceğiz' sözünün büyüsüyle, iktidar olmayı hayal edenleri milletimiz, şamarıyla kendilerine getirecektir.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI AZ ZAMANDA BÜYÜK İŞLERE İMZA ATTI

 

Türkiye'nin milli varlığına yöneltilen tehditleri aşa aşa 2023 hedefine doğru ilerleyen Cumhur İttifakı'nın az zamanda başarılı işlere imza attığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ''Cumhur İttifakı'nın yerli ve milli duruşu ve aziz milletimizin desteğiyle devletimiz, gönül coğrafyamızda Türkiye'nin onayı ve oluru olmadan hiçbir girişimin gerçekleşme şansının olmadığını bütün cihana ilan etti. Üzerinde yaşadığımız toprakların, tarihin hiçbir döneminde sükunet bulmadığının farkındayız. Emperyalist güçlerin küresel projelerinde, ülkemizin ve çevresindeki enerji kaynaklarının özel bir ilgi gördüğü ortadadır. Bu nedenle, her zaman içeride ve dışarıda tökezlememizi gözleyenler var olmuş ve var olmaya devam edecektir. Milli varlığımıza ve milli irademize yöneltilen tehditleri aşa aşa bugünlere geldik ve 2023’e doğru yürüyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin hızlı karar alma ve anında uygulama imkanı sayesinde az ve zor zamanda büyük işler başarılmıştır." dedi.

 

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'BEKİR AVLUPINAR CADDESİ YAYALAŞTIRMA UYGULAMASI AÇIL ÃRENİ 021 O' görseli olabilir

 

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

 

Resim

 

 Resim

 

Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Sadir Durmaz, Kütahya Belediye Başkanı, Alim Işık, açılış töreni, muhaliflerin maskesi, cilalanmış yüzler, foyalar döküldü, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı