MHP'li Yaşar Kaba'dan Suat Başaran'a Sert Sözler
Haber Detayı
03 Mayıs 2021 - Pazartesi 01:10 Bu haber 4452 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Kaba'dan Suat Başaran'a Sert Sözler
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yasar Kaba, MHP'ye ihanet eden eskimiş, köhnemiş ve satılmışların MHP adına konuşamayacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Kaba'dan Suat Başaran'a Sert Sözler

''Yeni Bir Yol'' başlığıyla bir yazı kaleme aldıktan sonra MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef almaya devam eden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Suat Başaran'a tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yasar Kaba, MHP'ye ihanet eden eskimiş, köhnemiş ve satılmışların MHP adına konuşamayacağını söyledi. 

 

SUAT BAŞARAN BAŞBUĞ TÜRKEŞ'İN ÖĞRETİLERİNİ SULANDIRMAYA ÇALIŞTI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türk Milletinin ve Devletinin bekası için 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Ak Parti ile birlikte Cumhur İttifakı'nı oluşturmasını eleştirmeye devam eden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Suat Başaran, MHP'nin kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş'in Türkiye'nin bekası için Milliyetçi Cephe Hükümetlerinde koalisyon ortağı olduğunu ve 1980 sonrasında RP ve IDP ile birlikte ittifak oluşturduğunu hatırlamamakta ısrar ediyor. Devlet Bahçeli yönetimindeki MHP'yi, Ak Parti ile ittifak kurduğu için 'Başbuğ Alparslan Türkeş çizgisi'' üzerinden vurmaya çalışan Suat Başaran, Başbuğ Alparslan Türkeş'in ''Ülkücülük MHP’de olur.'' sözünü kendince sulandırmaya çalıştı. Suat Başaran'ın sulandırma çalışmalarına en sert tepki MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yasar Kaba'dan geldi.

 

SUAT BAŞARAN NE DEDİ?

 

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Suat Başaran, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ülkücülük MHP’de olur, sözünün tersinden okunuşu, 'MHP’de ülkücülük yapılır'dır. Siz önce MHP’de ülkücülük yapın, sonra Başbuğumuzun sözünü söyleyecek yüzünüz olsun! Israrla tekrar ediyorum: Siyasi yönüyle ülkücülük, Türkiye’yi yönetme  istek ve iradesinin adıdır. Ve kendisini Cumhurbaşkanlığı’na layık görmeyen birinin en son kullanacağı sıfattır.'' dedi.

 

MHP İSTANBUL İL TEŞKİLAT BAŞKANI YAŞAR KABA'DAN SUAT BAŞARAN'A TEPKİ

 

MHP'ye ihanet ettikleri halde hala MHP adına konuşmaya çalışanlara tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yasar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Atmadıkları takla, yemedikleri yal kalmamış. Ne kadar eskimiş köhnemiş satılmış varsa, MHP adına konuşuyor. Oysa delinmedik yeriniz kalmadı. Gerdan kırıp bel kıvırmayı o kadar iyi yapıyorsunuz ki, bundan sonraki hayatınızı köçeklik yaparak idame ettirirsiniz.'' dedi.

 

MHP ÇATISI HARİCİNDE BİZE SÖYLEYECEK GEÇERLİ BİR SÖZÜN OLAMAZ

 

MHP çatısı altında olmayanların MHP çatısında olanlara hariçten gazel okuyamayacağına dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yasar Kaba, ''Bizler senin gibi fasık ve fesatçılarla birarada bulunmuyorsak, bulunduğumuz yer MHP'nin çatısı olduğu içindir. Bu çatının haricinde bize söyleyecek geçerli bir sözün olamaz. Davul zurna peşrevle kimlerin namert meydanında güreş tutuyorsan söyle o cazgıra İtini İP'e sağlam bağlasın.'' dedi.

 

Bir 10 kişi görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul İl, Teşkilat Başkanı, Yasar Kaba, MHPye ihanet eden, eskimiş, satılmış, MHP adına konuşanlar, Başbuğ Alparslan Türkeş, MHP, ittifak
Yorumlar
Haber Yazılımı