MHP Adana İl Başkanlığından Manidar Açıklama
Haber Detayı
19 Kasım 2021 - Cuma 20:55 Bu haber 3217 kez okundu
 
MHP Adana İl Başkanlığından Manidar Açıklama
MHP Adana İl Başkanlığı'ndan yapılan, ihanetlere rağmen dimdik ayakta durulduğuna yönelik açıklamada kime mesaj verildi?
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana İl Başkanlığından Manidar Açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, geçmişteki açıklamasında yer verdiği ''Meraklanmayın, Türkiye; Anka Kuşu gibi, küllerinden yeniden doğacaktır.'' sözlerini sosyal medya hesabından bugün yeniden paylaşan MHP Adana İl Başkanlığı, yaptığı yeni açıklama ile manidar mesajlar verirken, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'nın önümüzdeki süreçte izleyeceği stratejiye yönelik ipuçları verdi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN GEÇMİŞTE YAPTIĞI AÇIKLAMASI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçmiş yıllarda sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''Türkiye'nin sorunları var ama çözümleri de var. İnanıyorsak, kendimize güveniyorsak, savunduğumuz ilkelere bağlıysak, her zorluk aşılacaktır. Tarihle eşanlamlı olan milletimizi ebediyetin patikasından savurmak için ihanetin potasında buluşanlar dur durak bilmemektedir. Şahsen Türk tarihinin ve Türk kültürünün Türkiye sevdalılarına yüklediği sorumluluğun farkında ve bilincindeyim. Bu itibarla uyku orucundayım, çalışma nöbetindeyim, sınırsız bir mücadele azmindeyim. Bir millete sen yoksun demek ateşli bir küfürdür. Bu küfür her gün duyuluyor, her gün kulaklarımızı çınlatıyor. Takdir edersiniz ki buna katlanmak, buna dayanmak imkansızdır. Küfrü ezmek, yanlışa engel olmak için kolları sıvadım, ceketi çıkardım ve milletimle kucaklaşmak, doğruları haykırmak için daha da bilendim. Umut varsa hayat vardır, hedef varsa, şuur açıksa, iyiye, güzele, hidayete bağlılık tamsa tüm sorunlar yerle yeksan olacaktır. Meraklanmayın, Türkiye; Anka Kuşu gibi, küllerinden yeniden doğacaktır" demişti.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklamasının son bölümündeki, ''Meraklanmayın, Türkiye; Anka Kuşu gibi, küllerinden yeniden doğacaktır.'' sözleri, MHP'nin sosyal medya hesabından, Bahçeli'nin Genel Merkez'deki çalışma odasında çekilen ilk kez ceketini çıkardığı ve gömleğinin kollarını sıvadığı bir fotoğrafıyla paylaşılmıştı. 

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN YAPILAN YENİ AÇIKLAMA

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, geçmişteki açıklamasında yer verdiği ''Meraklanmayın, Türkiye; Anka Kuşu gibi, küllerinden yeniden doğacaktır.'' sözlerini sosyal medya hesabından bugün yeniden paylaşan MHP Adana İl Başkanlığı, Türkiye'nin günümüzde içinde bulunduğu duruma yönelik, ''Anka kuşu gibi yeniden doğduk; dünden daha iri, daha güçlüyüz!.. Teröristlere sahip çıkan, ülkemizi yabancılara jurnallayan, şehit ailelerine küfür eden; kriz çıksın, hükümet düşsün diye dua eden hainler batakta; husumet ve ihanet kuşatmasına rağmen Türkiye dimdik ayakta!'' değerlendirmesinde bulundu.

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI, ASLINDA NE DEMEK İSTEDİ?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, geçmişteki açıklamasından esinlenerek gündemi yeniden değerlendiren MHP Adana İl Başkanlığı, aslında ne demek istedi? Cumhur İttifakı'nın yıpranması için her yolu mübah gören ve Hükümetin yıkılması için neredeyse dua edecek duruma gelen muhalefetin, çırpındıkça bataklığa saplandığı anlatılıyor. İçerden ve dışarıdan yapılan Tüm kuşatmalara ve ihanetlere rağmen Türkiye'nin dimdik ayakta olduğu mesajı veriliyor. Şehit ailesine küfreden Milletvekilinin küfrünün unutulmadığı vurgulanırken, MHP Lideri Bahçeli'nin yukarıdaki açıklamada söylediği gibi, kulakları çınlatan küfre katlanılmayacağının ve küfrü ezmek için harekete geçildiği mesajı veriliyor.

 

MHP'nin Türkiye genelinde sürdürdüğü Adım Adım 2023 İl İl Anadolu Programı kapsamında, önümüzdeki günlerde daha fazla sahaya inecek olan MHP Adana İl Başkanlığı; MHP Lideri Bahçeli'nin Genel Merkez'deki çalışma odasında çekilen ilk kez ceketini çıkardığı ve gömleğinin kollarını sıvadığı bir fotoğrafın yeniden paylaşarak ve yukarıdaki açıklamadaki, ''Uyku orucundayım, çalışma nöbetindeyim, sınırsız bir mücadele azmindeyim. Küfrü ezmek, yanlışa engel olmak için kolları sıvadım, ceketi çıkardım ve milletimle kucaklaşmak, doğruları haykırmak için daha da bilendim.'' sözlerine göndermede bulunarak, yeni çalışma proğramına hazır olunduğu, amansız bir siyasi mücadele içerisine girileceği ve vatandaşlara olan biten herşeyin anlatılacağı mesajını verdi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, MHP Adana İl Başkanlığı, Anka Kuşu gibi, yeniden doğmak, mücadele etmek, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı