MHP'li Yaşar Kaba'dan Muhaliflere Çarpıcı Tavsiyeler
Haber Detayı
30 Aralık 2021 - Perşembe 19:44 Bu haber 2460 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Kaba'dan Muhaliflere Çarpıcı Tavsiyeler
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, her hücumları yerle yeksan olan muhaliflere çarpıcı tavsiyelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Kaba'dan Muhaliflere Çarpıcı Tavsiyeler

İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne terör teftişi konusunda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Süleyman Soylu'yu hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, her hücumu yerle yeksan olan Özgür Özel'e, gözlerindeki perdeyi aralaması tavsiyesinde bulundu

 

ÖZGÜR ÖZEL, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ HAKKINDA NE DEDİ?

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne terör teftişi konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Devlet Bahçeli, siz ki tekrar seçimlerde Abdullah Öcalan'ın mektubuna bel bağlamış bir ittifaksınız, İmamoğlu'na bu suçlamayı yöneltmek size birkaç gömlek büyük gelir. İstanbullunun size vermediği yetkiyi Suç İşleri bakanınızın kumpaslarıyla mı alacaksınız. Akıllanmayacaksınız!'' dedi.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN ÖZGÜR ÖZEL'E SERT TEPKİ

 

İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne terör teftişi konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Süleyman Soylu'yu hedef alan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Pençesine düştüğü zillete eşek yüküyle bel bağlamış kifayetsiz ve karaktersiz laf şarlatanı Özgür Özel, terör destekçilerinin rotasında bekasını arayan, çıkarcı, vesayetçi, fırıldak, Türk düşmanından başka birisi değildir. Muhteris ruhlu kara tezgah provakatörü, çorak tarlanın dikeni, zillet ittifakının ÖZEL beslemesi Özgür! Gevezelikle zaman israf eden, fütursuz kompleksiyle ahlaki ölçülerini yitirmiş zavallı şahsiyet.'' dedi.

 

HÜCUMLARIN HER DEFASINDA YERLE YEKSAN OLDU. HALA GÖREMEDİN Mİ?

 

Sürekli olarak MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef alan ve her hücumu yerle yeksan olan Özgür Özel'e, gözlerindeki perdeyi aralaması tavsiyesinde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Özgürlüklerden, demokrasiden dem vuran vesayetçi, çıkarcı şer odaklarının kifayetsiz güdümlü şarlatanı. Bütün katıksız esaretiyle zihninin görme kabiliyeti pas tutmuş mazereti var, mahareti yok ucube bir siyasi beşer. Zavallı Özgür! Sayın Genel Başkanımız hakkında uydurduğun ifrat ve tefritle dolu, izansız ve ahlaksız sözlerinin, namert hücumlarının kaç kere yerle yeksan edildiğini hala göremedin mi? Ahlaksız soytarı. Ne buyurmuş Hazreti Mevlânâ: Ay doğmuyorsa yüzüne/ güneş vurmuyorsa pencerene/ kabahati ne güneşte ne de ayda ara/ gözlerindeki perdeyi arala.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, her hücumları, yerle yeksan olan, muhaliflere, çarpıcı, dikkat çeken, tavsiye, gözlerindeki perde, MHP, Ülkücü
Yorumlar
Haber Yazılımı