MHP'li Başkan Çay'dan Öğrencilere Dijital Eğitim Desteği
Haber Detayı
30 Aralık 2021 - Perşembe 09:53 Bu haber 2241 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay'dan Öğrencilere Dijital Eğitim Desteği
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Pozantı'da eğitimini sürdüren öğrencileri destekleriyle sevindirdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay'dan Öğrencilere Dijital Eğitim Desteği

Pozantı İlçesinde eğitimlerine devam eden öğrencilere destek vermesiyle adından sıkça bahsettiren Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçede eğitim gören 249 öğrenciye dijital dershane kartı dağıtarak, eğitime olan desteğinin devam ettiğini bir kez daha gösterdi. 

 

KISITLI BÜTÇESİYLE EĞİTİME OLAN DESTEĞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Kısıtlı bütçesiyle İlçesinde eğitimlerini sürdüren öğrencilere her zaman destek vermeye çalışan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Pozantı’da eğitimlerine devam eden 11 ve 12. sınıf öğrencilerine, DT Akademi tarafından temin edilen 100 bin soru bankası, canlı ders anlatımı olan 249 adet dijital dershane kartını dağıtarak, eğitime olan desteğini sürdürdü. Zabıta Müdürlüğüne bağlı personelin dijital dersane kartı verdiği öğrencilerin, Başkan Çay'ın eğitimlerine katkı koymasından memnun olduğu görüldü.

 

BAŞKAN AMCALARINDAN ÖĞRENCİLERE DİJİTAL EĞİTİM KARTI

 

Pozantı'da eğitimini sürdüren öğrencilere dijital dershane kartı dağıtmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, "DT Akademi tarafından temin etmiş olduğum Dijital Dershane Kartlarımız Pozantı ilçemizde eğitim gören 11 ve 12. sınıf toplam 249 öğrencimizin tamamına dağıtıldı. Eğitime verdiğimiz bu kıymetli desteğimizin öğrencilerimiz tarafından fark edilmesini, değerlendirilerek başarıya giden yolda rehberleri olmasını temenni ediyorum. 100 bin soru bankası, canlı ders anlatımı, seviye sınavlarının yanında Türkiye geneli sınavları ile de çok donanımlı olan kartlar, eğitim camiamız ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Değerli dostum İbrahim Sivri beyefendiye şahsım ve ilçemin öğrencilerine olan desteğine teşekkür ediyorum." dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, Pozantı, eğitimini sürdüren, öğrencilere, dijital eğitim, kartı desteği, kısıtlı bütçe, öğrencileri unutmadı, Adana haber, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı