MHP'li Yaşar Kaba: İP'in İstanbul Masalı Sona Erecek
Haber Detayı
30 Aralık 2021 - Perşembe 21:55 Bu haber 2601 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Kaba: İP'in İstanbul Masalı Sona Erecek
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, İyi Parti'li Müsavat Dervişoğlu'nun figüranı olduğu İstanbul Masalının sona ereceğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Kaba: İP'in İstanbul Masalı Sona Erecek

Döviz kurunun yükselmesi için algı oluşturma gayretkeşliğine soyunan Durmuş Yılmaz'ın, kendi partisinin Milletvekili oluşunu unutup siyasi iktidarı kahramanlık gösterisi için oyun kurmakla suçlayan İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu'na tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Türk Milletini yoran Zillet İttifakı'nın sahnelediği İstanbul masalının yakında son bulacağını söyledi.

 

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU NE DEDİ?

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz kurundaki yükselişi durdurmak amacıyla alınan kararları 20 Aralık tarihinde açıklamasıyla, döviz kurunun hızla düşmesinden rahatsız olan muhalif cenahın temsilcilerinden olan İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, gerçekleri saptırmakla suçladığı siyasi iktidarın gündem değiştirip İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne terör teftişi yaptığını belirterek, ''Bu tezgahlardan Türk milleti yorulmuştur. Milletin iradesi her şeyin üzerindedir. Siyaset tarihimiz bu iradeyi yok sayanların hazin sonları ile doludur. Memleketi yakarken İstanbul filmi seyretmeye kalkmayın.'' dedi.

 

MHP'Lİ YAŞAR KABA'DAN MÜSAVAT DERVİŞOĞLU'NA CEVAP

 

Döviz kurunun yükselmesi için algı oluşturma gayretkeşliğine soyunan Durmuş Yılmaz'ın, kendi partisinin Milletvekili oluşunu unutup siyasi iktidarı kahramanlık gösterisi için oyun kurmakla suçlayan Müsavat Dervişoğlu'nun gerçeklerlerle yüzleşmeye cesaretinin olmadığını belirten MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Şerrin biriktiği tarafta yol alan insanlardan müteşekkil İP avanesinin elemanlarından birisi olan Musavat Dervişoğlu’nun; ne hakikatin peşine düşecek mecali, ne yalanla yüzleşmeye gücü yetecek cesareti vardır.'' dedi.

 

ZİLLET İTTİFAKI'NIN SAHNELEDİĞİ İSTANBUL MASALI YAKINDA SONA ERECEK

 

Türk Milletini yoran Zillet İttifakı'nın sahnelediği İstanbul masalının yakında son bulacağına dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Cumhur İttifakı ülkemizi imar etmeye devam ederken, memleketi yakmaya çalışan, siyaset tarihimizde milletimizi yoran bu azgın ZİLLET-İ ŞER güruhunun İstanbul masalı yakında son bulacaktır. Dünyanın bütün film fırıldaklarını toplasak Musavat Dervişoğlu gibi bir numune oluşturmak mümkün değildir. Kendinden menkul  bu fırıldağın bir yalan makinesi, ucuz bir üvertür ve sahne elemanı olduğu aşikardır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, Türk Milletini, yoran İttifak, İstanbul Masalı, sona erecek, döviz kuru, dolar, teftiş, Cumhur İttifakı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı