MHP'li Yaşar Kaba Akşener'in Siyasi Akıbetini Açıkladı
Haber Detayı
14 Eylül 2021 - Salı 20:14 Bu haber 3621 kez okundu
 
MHP'li Yaşar Kaba Akşener'in Siyasi Akıbetini Açıkladı
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yeni ittifak arayışı hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yaşar Kaba Akşener'in Siyasi Akıbetini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Adaylığı düzleminde CHP ve İyi Parti arasında yaşanan son siyasi gerginlikler üzerine, yeni bir ittifak arayışında olduğu konuşulan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in siyasi akıbeti hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, yeni ittifaklarla gündemde tutunmaya çalışan Meral Akşener'in varacağı noktanın İP'in diğer ucu olduğunu söyledi.

 

AKŞENER İHTİRASLARININ MUHTEVASINDA SAKLI IZDIRABI GÖREMİYOR

 

MHP'nin içinde olduğu Cumhur İttifakı'nı yıpratmaya yönelik aklından geçirdiği ve söylediği sözlerde bir keramet olduğunu düşünen Meral Akşener hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Hayatta önemli olan ne varsa ıskalayan, önemsiz şeylerin tiryakisi olmuş İP müdiresi; aklından geçenin de, dilinden dökülenin de bir kerameti var zannetmektedir. Yalanla koyun koyuna yaşamaya devam eden müdire; ihtiraslarının muhtevasında saklı ızdırabı görememektedir. Hakikatin cüzlerini öyle yukarılara koymuş ki, aklı ne kadar zıplasa da gerçeklere ulaşamıyor, hakikate erişemiyor. Hala yerinde duran kötülük fabrikası beyni sadece ZİLLET üretmekte, teslimiyetçi şer projelere taşeronluk yapmakta, bir tutam çıkarı için zelillik yaşamaktadır.'' dedi.

 

YENİ İTTİFAK ARAYIŞINDA OLAN AKŞENER'İN AKIBETİ

 

Cumhurbaşkanı Adaylığı düzleminde CHP ve İyi Parti arasında yaşanan son siyasi gerginlikler üzerine, Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Ekrem İmamoğlu ile yeni bir ittifak oluşturacağı iddia edilen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in siyasi akıbeti hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Son günlerde, kurmayı düşündüğü sözde yeni ittifaklarla gündemde tutunmaya çalışan müdirenin, kendisini götüreceği en muhtemel adresin İP'in diğer ucu olduğunun farkına varamamakta, verdiği malayani uğraşılarla iflas etmiş durumda bulunmaktadır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, yeni ittifak, arayışları, yeni oluşum, ipin diğer ucu, hırs, ihtiras, iflas, aklından geçen, kötülük, siyaset, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı