Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Adana'ya Hizmet Müjdesi
Haber Detayı
14 Eylül 2021 - Salı 12:44 Bu haber 3043 kez okundu
 
Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Adana'ya Hizmet Müjdesi
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Adana'ya yapılacak yeni hizmetler ve ödeneklerinin aktarılması konusunda açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Adana'ya Hizmet Müjdesi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımlarıyla düzenlenen Adana Eğitim Değerlendirme Toplantısı hakkında bilgilendirmelerde bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, 6 Genel Müdürün de katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantı neticesinde Adana'ya yapılacak hizmetlere ilişkin kararların alındığı ve ödeneklerin aktarıldığı müjdesini verdi.

 

ADANA'YA YENİ OKUL VE MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜJDESİ

 

Adana'ya yapılması kararlaştırılan okul ve Mesleki Eğitim Merkezleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer ile Cumartesi yaptığımız Adana Eğitim Değerlendirme Toplantısının ardından; Bakanımızın görevlendirmesiyle dün itibariyle 6 Genel Müdürümüz Adanamıza gelerek şehrimizin eğitimdeki durumu, hedefleri ve stratejisini gözden geçirmeye başladı. Ayrıca toplantıda Güney Adana’da yapımına karar verilen 5 okulumuzun, Adana genelinde özel öğrencilerimize yönelik 10 anaokulunun, 8 BİLSEM ve 10 Mesleki Eğitim Merkezinin yerleri dün itibariyle belirlenmiş olup, ödenekleri Bakanımız tarafından imzalanmış, şehrimize aktarılmıştır.'' dedi.

 

SARIEROĞLU'NDAN BAKAN ÖZER'E TEŞEKKÜR

 

Adana'ya gösterdiği ilgiden dolayı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e teşekkür eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, ''Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e hassasiyeti, şehrimize destekleri için teşekkür ediyorum. Sayın Valimizin koordinasyonu, Milli Eğitim teşkilatımızın sonuç odaklı, etkin çalışmalarıyla hedeflerimize hızla ilerleyeceğiz. Eğitim temel önceliğimiz. Bu yıl Adanamızın YKS’de ve LGS’de yakaladığı başarı grafiğini nitel ve nicel olarak sürdürmek ve daha ileriye taşımak; çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe güçlü şekilde hazırlamak için çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürmeye devam edeceğiz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Jülide Sarıeroğlu, Adana, yapılacak, yeni hizmetler, Okul, Mesleki Eğitim Merkezi, ödenek aktarıldı, Adanalılar, müjde verildi
Yorumlar
Haber Yazılımı