MHP'li Yalçın İkircikli Davranan Muhalefeti Ti'ye Aldı
Haber Detayı
02 Eylül 2021 - Perşembe 18:54 Bu haber 3604 kez okundu
 
MHP'li Yalçın İkircikli Davranan Muhalefeti Ti'ye Aldı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, geçmişte kanun teklifi vererek istedikleri bir konuda MHP'yi bahane ederek günümüzde karşı çıkan muhalefeti Ti'ye aldı.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın İkircikli Davranan Muhalefeti Ti'ye Aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçim barajının yüzde 7'ye düşürülmesi konusundaki kararını açıklamasının ardından, MHP'nin barajı geçmesi için seçim barajının yüzde 7'ye düşürüldüğünü iddia eden muhalefeti Ti'ye alan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, geçmişte temsilde adaleti temin için seçim barajının düşürülmesini isteyip kanun teklifi veren CHP'nin esas derdinin başka olduğunu söyledi.

 

SİZ DEĞİL MİYDİNİZ SEÇİM BARAJININ DÜŞÜRÜLMESİNİ İSTEYEN?

 

CHP’li Engin Özkoç, seçim barajının Cumhur İttifakı tarafından 7’ye indirilmesi kararı üzerine müthiş(!) tefsirişeriflerde bulunmuş. Neymiş efendim, Baraj, 7’yi aşamayacağı anlaşılan MHP’nin Meclise girebilmesi için indirilmiş. Yalandan kim ölmüş! Bu CHP, gerçekten yalandan besleniyor. Siz değil miydiniz “temsilde adaleti temin için” seçim barajının düşürülmesini isteyen? M. A. Hamzaçebi’nin, 2015 Seçimlerinden sonra Temmuz ayında TBMM’ye "Seçim Barajının Düşürülmesi Hakkında Kanun Teklifi verdiğini ne çabuk unuttunuz?

 

O ZAMAN DERDİNİZ TEMSİLDE ADALET DEĞİLDİ, BUGÜN DE MHP'NİN ALACAĞI OYLAR DEĞİL

 

O zaman CHP’nin derdi temsilde adalet değildi, bugün de MHP’nin alacağı oylar değil… 2015 Seçimlerinde CHP tabanının önemli bir kısmı HDP’yi Meclise sokabilmek için oylarını bu partiye vermiş, bu durum CHP’de endişeye yol açmıştı. Şimdi de 7’lik oran yasalaştığında zilletin ayrışacağı ihtimali korkutuyor gözlerini… 

 

MHP'NİN OYLARINI DÜŞÜK GÖSTERMEYE ÇALIŞAN ANKETÇİLER HER DEFASINDA ÇUVALLADI

 

CHP Sözcüsü mavracı Özkoç’a bakmayın siz. Algı çalışması yapan kamuoyu araştırma şirketlerinin MHP oylarını düşük gösterdiğini ama her defasında da çuvalladığını cümle âlem biliyor. MHP’nin asla baraj derdi olmaz. Aksi, MHP tabanını küçümsemektir. Partimizin oyu düşmeyecek, bilakis artacaktır. Bunu son 15 yıldır her seçimde ispatladık, yine ispatlarız. 2023’te kamuoyu MHP’nin oylarını arttırdığını görecek. CHP’yi ve yancılarını 2023’te hüsran bekliyor.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, geçmişte, kanun teklifi veren, muhalefet, günümüzde, karşı çıkıyor, ikircikli tavır, seçim barajı, düşüyor, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı