MHP'li Başkan Çay'dan Metruk Binaları Yıkma Kararı
Haber Detayı
02 Eylül 2021 - Perşembe 11:28 Bu haber 2232 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay'dan Metruk Binaları Yıkma Kararı
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden metruk binaları yıkarak çevre temizliği yapıyor.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay'dan Metruk Binaları Yıkma Kararı

Pozantı'da bulunan can güvenliği açısından risk oluşturan metruk binaların yıkılmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belediye ekiplerinin tespit ettiği metruk binaların mahalle muhtarları ve vatandaşlarla istişare ettikten sonra yıktıklarını söyledi.

 

POZANTI’DA METRUK BİNALAR BİR BİR YIKILIYOR

 

Pozantı Belediyesi vatandaşların can güvenliğini tehdit eden ve sosyal riskler oluşturan metruk binaların yıkım işlemlerini sürdürüyor. Pozantı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından tespiti yapılan ve belediye encümen üyeleri tarafından yasal prosedürleri tamamlanan metruk binalar, ekiplerin çalışmaları sonucu tek tek yıkılıyor. İlçeye bağlı merkez Kurtuluş Mahallesi, Şehit Hatice Hatun Sokakta bulunan ve tapulu arsa üzerinde tehlike arz eden ve içerisinde kimsenin ikamet etmediği metruk bina, arsa sahiplerinin de fikri ve düşüncesi alınarak yıkım işlemi gerçekleştirildi. 2020 yılı başından bu güne kadar 9 adet yıkım gerçekleştiren ekipler, ilerleyen günlerde 5 adet yıkım daha gerçekleştirecek.

 

BAŞKAN ÇAY'DAN METRUK BİNALARIN YIKILMASIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, metruk binaların yıkılması için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ''Saha ekiplerimizin tespitleri, muhtarlarımız ve mahalle sakinlerinden gelen yıkım taleplerini değerlendirerek yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere göre yıkımları gerçekleştiriyoruz.'' dedi.

 

Bir Mustafa Çay dahil 4 kişi görseli olabilir

 

Açıklama yok.

 

Bir yol görseli olabilir

 

Bir ağaç ve yol görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, vatandaşların, can güvenliği, tehdit eden, metruk binalar, yıkım kararı, çevre temizliği, eski binalar, yıkıldı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı