MHP'li Yalçın'dan Akşener Hakkında Bomba İddia
Haber Detayı
02 Eylül 2021 - Perşembe 12:55 Bu haber 3722 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Akşener Hakkında Bomba İddia
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Meral Akşener'in tüm ittifakını saracak fitne operasyonunu başlattığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Akşener Hakkında Bomba İddia

Türkiye'nin beka sorununu dile getiren MHP'ye karşı çıkan CHP'nin beka sorununu dillendirmeye başlamasına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, İmamoğlu'na Fatih benzetmesiyle CHP'ye koronavirüsten daha ölümcül bir bakteri bulaştıran Meral Akşener'in Kılıçdaroğlu'na alenen nankörlük ederek tüm ittifakını saracak fitne operasyonunu başlattığını söyledi.

 

HANİ TÜRKİYE'DE BEKA SORUNU YOKTU?

 

CHP'li Faik Öztrak, "Göç ve sığınmacı sorunu Türkiye'nin beka sorunu hâline gelmiştir." demiş. Hani Türkiye'de beka sorunu yoktu Faik Efendi? Pes doğrusu! Bu ne iki yüzlülük! MHP'nin öteden beri üzerine titrediği beka kavramında siyasi çıkar cevheri mi keşfettiniz yoksa? Ya da kalın kafanıza Afgan saksısı mı düştü? 40 yılda binlerce masum insanımızın ölümüne, yüzlerce asker ve polisimizin şehadetine yol açan bölücü terörizm, bekamız için göç ve mülteci meselesinden daha mı az tehlikeli? Göç ve sığınmacı meselesinin içinde barındırdığı tehditlerden en büyüğü yeni bir terörizm dalgası ihtimali değil mi? Yahu CHP'nin eli zilli sözcüleri; bu trajikomik kıvırmalarınız yüzünden milletin midesini bulandırdığınızı görmüyor musunuz?

 

AKŞENER, KILIÇDAROĞLU'NUN ALTINI OYUYOR. FİTNESİ İTTİFAKINI SARACAK

 

Zillet ittifakı'nın küçük ortağı İP'in fitne müstahsili Müdiresi, koronavirüsten daha ölümcül bir fısk ve fücur bakterisini CHP'ye bulaştırdı. Müdire Meral Akşener şimdi de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun altını oyuyor. CHP'de büyük bir liderlik mücadelesi başlamış durumda. Bunun arkasından şiddetli bir iç kavga ve tefrika gelecek. Akşener, İmamoğlu'ndan yana tavır alarak İP'i Meclise taşıyan Kılıçdaroğlu'na alenen nankörlük ediyor. İkinci İP fitnesi CHP'nin içini karıştırmakla kalmayacak, zamanla bir yangın misali bütün zillet cephesini saracak.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, Cumhur İttifakı, muhalifler, ittifakı sarsacak, iddialar, fitne ateşi, ortalık karışacak, iç kavga, nankörlük, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı