MHP'li Yalçın'dan MHP'yi Hedef Alan Solak Medyaya Tepki
Haber Detayı
05 Aralık 2021 - Pazar 10:03 Bu haber 1713 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan MHP'yi Hedef Alan Solak Medyaya Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP'nin kontrgerilla partisi olduğunu iddia ederek yaftalamaya çalışan solak medyaya sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan MHP'yi Hedef Alan Solak Medyaya Tepki

MHP'yi soğuk savaş döneminin kontrgerilla partisi olarak tanımlamaya çalışan gazeteci Merdan Yanardağ'a tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP ve Ülkücü Kuruluşlar Davası’nda nihai kararın 1987’de verildiğinden bile haberi olmayan ve Türk milliyetçiliği düzleminde millî devlet olgusunu kökleştirmeye çalışan Atatürk'ün çizgisinden ayrılmayan MHP'nin değiştiğini iddia eden Merdan Yanardağ'ın ve onun gibi Marksistlerin CHP'yi ele geçirerek kuruluş felsefesi olan Türk Milliyetçiliği fikrinden uzaklaşmasına sebep olduğunu belirterek, günümüzde Atatürk’ün fikirlerini ve yönetim anlayışını sadece MHP’nin yaşattığını söyledi.

 

MERDAN YANARDAĞ, MHP DAVASININ 1987'DE SONUÇLANDIĞINDAN HABERİ YOK

 

Şu an itibarıyla hikayeden tayyare bir TV kanalında CHP tellallığı yapan gazetecilerden Merdan Yanardağ, ağzından köpükler saçarak partimize ve bize saldırıyor ve MHP’nin bir Soğuk Savaş dönemi ve kontrgerilla partisi olduğunu ima ediyor. Gerek sözlerinden, gerekse programından cehalet fışkıran Merdan Efendi, geçtiğimiz günlerde gazetecilik adına utanç verici bir iddiada daha bulunarak  MHP davasının zaman aşımına uğradığını ve dosyanın kapanmadığını ileri sürmüştü. Merdan cahili; 5 yıl, 11 ay, 8 gün süren ve 333 duruşmaya sahne olan MHP ve Ülkücü Kuruluşlar Davası’nda nihai kararın 1987’de verildiğinden, birçok dava arkadaşımızın çeşitli cezalara çarptırıldığından, bazılarının cunta emriyle idam edildiğinden bihaber!

 

VARLIK SEBEBİ MİLLİYETÇİLİK OLAN CHP'Yİ, MARKSİSTLER RAYDAN ÇIKARDI

 

Gözü küllü Merdan, partimizin varlık sebebi olan Türk milliyetçiliğinin binlerce yıllık bir fikir, kadim bir yönetim ve egemenlik telakkisi olduğunu nereden bilsin? Merdan Efendi’nin potlar kırarak savunmaya çalıştığı CHP’nin başlangıçtaki varlık sebebi de Türk milliyetçiliği. Atatürk; Türk milliyetçiliğini sadece kişisel hayat düsturu olarak görmedi, aynı zamanda millî devlet olgusunu kökleştirmek için onu yönetim anlayışının temeline oturttu. Ancak CHP’yi ele geçiren yada ele geçirmeye çalışan senin gibi Marksistler partiyi rayından çıkardıkları gibi, kendi kuruluş felsefesine düşman hâle getirdiler. Bugünkü CHP artık inkârın ve başkalaşımın zirvesinde. Kılıçdaroğlu ve avenesi de bu tereddinin mimarları.

 

ATATÜRK'ÜN FİKİRLERİNİ VE YÖNETİM ANLAYIŞINI GÜNÜMÜZDE SADECE MHP YAŞATIYOR

 

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin, “CHP bu kafayla tarihin çöplüğüne gidecek.” mealindeki uyarısı da bu partinin Kılıçdaroğlu ve tilmizleri tarafından kendi özünden uzaklaştırılarak PKK’nın siyasi kanadıyla el birliğine sürüklenmesi yüzünden. Türkiye’nin gerçeklerinden habersiz gazeteci taslağı Merdan Yanardağ şunu da iyi bilmeli: Atatürk’ün fikirleri ve yönetim anlayışı bugün sadece MHP’de yaşıyor. Dolayısıyla ekran kabadayılığı yapma, akıllı ol. Senin içinde bir Molla Kasım mutlaka vardır.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, MHP, kontrgerilla partisi, olduğunu, iddia eden, yaftalamaya çalışan, solak medya, Atatürk, Türk milliyetçisi, esas değişen
Yorumlar
Haber Yazılımı