MHP Heyeti Adım Adım 2023 İl İl Anadolu İçin Adana'da
Haber Detayı
05 Aralık 2021 - Pazar 12:06 Bu haber 1703 kez okundu
 
MHP Heyeti Adım Adım 2023 İl İl Anadolu İçin Adana'da
Adım Adım 2023 İl İl Anadolu proğramı kapsamında Adana'da bulunan MHP Heyeti, Teşkilatların ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirilen proğramlarda önemli mesajlar verdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Heyeti Adım Adım 2023 İl İl Anadolu İçin Adana'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Türkiye genelinde başlatılan Adım Adım 2023 İl İl Anadolu proğramı kapsamında Adana'da bulunan MHP Heyeti, MHP Adana İl ve İlçe Teşkilatlarının katılımlarıyla gerçekleştirilen proğramlarda vatandaşlarla kucaklaşarak, Türkiye'de yaşanan sıkıntılararın çözümüne ve 2023 yılında yapılacak seçimlere yönelik önemli tespitlerde bulundu.

 

ADIM ADIM 2023 İL İL ANADOLU PROĞRAMLARINA KATILAN MHP HEYETİ

 

MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, MHP MYK Üyeleri Uğur Öztürk, Serdar Soydan, MHP MDK Üyesi Kürşat Türker Ercan'den oluşan MHP Heyeti, Adım Adım 2023 İl İl Anadolu temasıyla gerçekleştirilecek programlara katılmak için Adana'ya geldi. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana İl yönetimi, MHP İlçe Teşkilatları, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, MHP'li Belediye Başkanları ve Ülkü Ocaklarının katılımlarıyla gerçekleştirilen proğramlarda vatandaşlarla kucaklaşan MHP Heyeti, Türkiye'de yaşanan sıkıntıların çözümüne ve 2023 yılında yapılacak seçimlere yönelik önemli tespitlerde bulundu.

 

MHP VE CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE'NİN SİGORTASIDIR

 

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla gerçekleştirilen, MHP Adana İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde yapılan “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programı muhteşem bir kucaklaşmaya sahne oldu. Üreticilerin, esnafın, sanayicinin, emeklinin sorunlarını dinleyen, şehit aileleriyle buluşan MHP heyeti, Yüreğir’de partiye toplu katılım töreninde yeni üyelere üç hilal rozeti takarken, MHP’nin ve Cumhur İttifakı'nın Türkiye’nin sigortası olduğunu bir kez daha ilan etti.

 

MHP HEYETİNİN KATILDIĞI PROĞRAMLAR

 

İlk önce basınla bir araya gelen MHP heyeti, merkez ilçelerde esnaf ziyareti yaptı. Heyet, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütçü, ADASO Meclis Başkanı İsrafil Uçurum, Adana Çiftçiler Birliği Genel Sekreteri Sinem Özkan Başlamışlı ile bir araya gelerek sektörlerin sorunlarını istişare ederken, Adana Esnaf Odaları Birliği Başkanı Niyazi Göger ve Oda başkanlarıyla da bir araya geldi. Şehit ailelerine, Rektör Tümay’a, Başkan Uludağ’a, Yesevi Otağı’na ziyaret

 

MHP Heyeti Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay’a, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emine Kunt ve Şehit Ailelerine ziyarette bulunurken, Ahmet Yesevi Otağı’nda Başkan İsmail Demirdüzen ve yönetimine konuk oldular, ülkemizin birliği ve dirliği için topluca yapılan duaya iştirak ettiler.

 

YÜREĞİR'DE MHP'YE TOPLU KATILIM, SARIÇAM'DA KADINLARA VE GENÇLERE MESAJ

 

MHP Heyeti, Yüreğir’de Milliyetçi Hareket Partisi’ne toplu katılım töreninde ise yeni üyelere üç hilal rozeti taktı. Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde “Güçlü Türkiye-Kadın ve Gençlik” programıyla kadınlara ve gençlere hitap eden MHP kurmayları; akşam ise muhtarlar, sivil toplum örgütleri, şehit ailelerine verilen yemekte bir araya geldiler.

 

MHP'Lİ AVCI: ADANA'DA ÜÇ HİLAL SANCAĞI DALGALANACAK

 

Adım Adım 2023 İl İl Anadolu proğramı kapsamında düzenlenen toplantılarda, 2023 yılında yapılacak seçimlere yönelik önemli mesajlar veren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MYK üyeleriyle, milletvekilleriyle, Ülkü Ocaklarıyla, Türkiye Kamu-Sen, Türkav ve tüm kurumlarla tam bir uyum içinde çalıştıkları mesajını verirken, desteklerinden ötürü basına ayrıca teşekkür etti. Avcı “Adana harekete geçti, Adana şahlanıyor, Adana yeniden tarih yazmaya hazırlanıyor. Haziran 2023’de yapılacak seçimde Adana’da üç hilal sancağı dalgalanacak, Cumhur İttifakı taçlanacak.” dedi.

 

MHP'Lİ VARLI: BİZ TÜRKİYE'NİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Adım Adım 2023 İl İl Anadolu proğramı kapsamında düzenlenen toplantılarda, Cumhur İttifakı'na karşı küreselcilerin tezlerine yakın söylemlerde bulunan muhaliflere tepki gösteren MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Bölgesinde ve dünyada söz sahibi olmaya başlayan Türkiye'nin önünü kesmeye çalışan küresel güçler, Türkiye'nin diz çökmesi için hamleler yaparken, 'Suriye'de, Libya'da, Mavi Vatan'da ne işimiz var?' diyen muhalifler, Cumhur İttifakı'nı durdurmaya çalışıyor. Türkiye'yi ekonomik olarak zayıflatmak isteyenler, Türkiye'nin diz çökecek bir ülke olmadığı görecekler. Akdeniz'deki gemilerimizin dolaşmasını tehdit olarak görenler, Amerika ile birlikte Yunanistan'a askeri yığınak yaparak tatbikat düzenliyor. Türkiye'ye karşı tatbikat yapan ülkeleri tehdit olarak görmeyen siyasi partilerin genel başkanları ve milletvekilleri, Türkiye'nin Akdeniz'de petrol aramasını ve fırkateynlerimizin petrol arama gemilerine eşlik etmesini bir tehdit olarak görüyor. Bunlar utanmasalar, vallahi billahi gider o Miçotakis'in yanında dururlar. Cumhurbaşkanı'na olan düşmanlıkları gözlerini kör etmiş, kalplerini mühürlemiş. Cumhurbaşkanı'na olan düşmanlıkları adeta Türkiye düşmanlığına dönüşmüş. Her türlü engellemelere rağmen biz haklarımızdan vazgeçmeyeceğiz. Akdeniz'de petrol arama hakkımızdan ve Kıbrıs'ı korumaktan vazgeçmeyeceğiz. Kim Miçotakis'in yanında durmak istiyor ya da Miçotakis'i desteklemek istiyorsa, Allah yolunu açık etsin. Biz Türkiye'nin ve Türk Milletinin yanında olmaya devam edeceğiz'' dedi.

 

Resim

 

 Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Adım Adım 2023 İl İl Anadolu, MHP Adana, Bünyamin Avcı, Muharrem Varlı
Yorumlar
Haber Yazılımı