MHP'li Avcı'dan Adım Adım 2023 İl İl Anadolu Proğramı
Haber Detayı
03 Aralık 2021 - Cuma 15:03 Bu haber 3416 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Adım Adım 2023 İl İl Anadolu Proğramı
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana'da yarın başlayacak olan Adım Adım 2023 İl İl Anadolu proğramı kapsamında düzenlenecek faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Adım Adım 2023 İl İl Anadolu Proğramı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla Türkiye genelinde başlatılan Adım Adım 2023 İl İl Anadolu proğramı kapsamında, Adana'da düzenlenecek faaliyetlerle ilgili açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Heyeti ile gerçekleştirecekleri proğramların çalışmalarına yeni bir heyecan ve ivme kazandıracağını belirterek, Türkiye'yi kaosa sürüklemek isteyenlere karşı verilen mücadelenin saha çalışmalarının artmasıyla daha da etkili bir şekilde yürütüleceğini söyledi.

 

ADIM ADIM 2023 İL İL ANADOLU PROĞRAMLARINA KATILACAK MHP HEYETİ

 

Adım Adım 2023 İl İl Anadolu temasıyla Adana'da gerçekleştirilecek programların 4 Aralık 2021 Cumartesi günü başlayacağını açıklayan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili  Muharrem Varlı, MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, MHP MYK Üyeleri Uğur Öztürk, Serdar Soydan, MHP MDK Üyesi Kürşat Türker Ercan'den oluşan MHP Heyetinin, Teşkilatların da katılımlarıyla gerçekleştirilecek proğramlarda vatandaşlarla kucaklaşacağını söyledi.

 

MHP HEYETİNİN KATILACAĞI YOĞUN PROĞRAM

 

Adım Adım 2023 İl İl Anadolu temasıyla Adana'da gerçekleştirilecek proğramlar, MHP Heyetinin Çukurova ilçesinde bulunan Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli’nde basınla buluşacağı kahvaltı proğramıya başlayacak. Kahvaltı proğramından sonra Şehit aileleri, odaların yönetimleri, muhtarlar, ülkücü şehit aileleri ve çeşitli sivil toplum örgütleriyle de buluşacak olan MHP Heyeti, Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Güçlü Türkiye-Kadın ve Gençlik” programıyla faaliyetlerine devam edecek.

 

BAŞKAN AVCI: PROĞRAMLAR TEŞKİLATLARIMIZA YENİ BİR HEYECAN GETİRECEK

 

Adım Adım 2023 İl İl Anadolu temasıyla Adana'da gerçekleştirilecek proğramların çalışmalarına yeni bir heyecan ve ivme kazandıracağına dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada, ''Teşkilatlarımız vatandaşlarımızla bir olmaya, onlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla organize edilen ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” temasıyla Adana’mızda yapılacak olan programla, çalışmalarımıza yeni bir ivme kazandıracağız. Günlerdir yaptığımız tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Teşkilatlarımız büyük bir heyecan içinde. Yalanlarla, fitnelerle ülkemizi, milletimizi büyük bir kaosun içine çekmeye, emperyalizmin hizmetine sokmaya çalışanlara fırsat vermemek, Türkiye’mizi daha güçlü kılmak adına, ‘Hedef 2023, Lider Ülke Türkiye’ misyonuyla her geçen gün daha fazla sahada olacağız ve daha çok fazla çalışacağız.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Adana, yarın başlayacak, Adım Adım 2023 İl İl Anadolu, etkinlikler, çalışmalar, ziyaretler, MHP, Adana Haberleri, kucaklaşma
Yorumlar
Haber Yazılımı