MHP'li Varlı: Onlar Ülkemiz İçin Önemli Kazanımdır
Haber Detayı
10 Ocak 2022 - Pazartesi 18:17 Bu haber 2224 kez okundu
 
MHP'li Varlı: Onlar Ülkemiz İçin Önemli Kazanımdır
MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Türk Milletinin milli ve manevi değerlerini örselemeden çalışanların önemli bir kazanım olduğunu söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Varlı: Onlar Ülkemiz İçin Önemli Kazanımdır

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Türk Milletinin milli ve manevi değerlerini örselemeden fedakarca çalışan gazetecilerin Türkiye için önemli bir kazanım olduğunu söyledi.

 

BASIN ŞEFFAFLIĞIN EN ÖNEMLİ SİGORTASIDIR

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, gazetecilerin kamu menfaati adına kamu hizmeti gören, devlet ile toplum arasında köprü konumunda olan, elde ettikleri bilgilerle toplumu aydınlatan kişiler olduğunu belirten MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Bu manada gazeteciler demokrasinin korunmasında ve gelişmesinde çok önemli görevler icra etmektedirler. Ayrıca denilebilir ki basın şeffaflığın en önemli sigortasıdır.'' dedi.

 

ONLAR ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR KAZANIMDIR

 

Türk Milletinin milli ve manevi değerlerini örselemeden fedakarca çalışan gazetecilerin Türkiye için önemli bir kazanım olduğuna dikkat çeken MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Doğru, ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı ile milletimizin sesi olan, en zor şartlarda mesai mefhumu gözetmeden bilgi akışı için çabalayan, tarafsız, ilkeli ve etik kurallara uyan, milli ve manevi değerlerimizi örselemeyip aksine daha da gelişmesi için yorulan gazeteciler, ülkemizin kazanımıdır ve hepimiz için kıymetlidir. İletişim çağında, küçülen dünyada yaygın ve yerel basınımızın daha güçlü hale gelmesini ülkemizin ihtiyacı olarak görüyor ve önemsiyorum.'' dedi.

 

AYRI AYRI TEBRİK EDİYORUM

 

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Bu duygu ve düşüncelerle; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularla kutluyorum.  Çalışan gazeteci arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi ayrı ayrı tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. Milli ve manevi değerlerimizi yücelten, ilkeli doğru habercilikten ödün vermeyen ve aramızdan ayrılan tüm gazetecilerimize Yüce Allah’tan rahmetler diliyorum.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP MYK Üyesi, Adana Milletvekili, Muharrem Varlı, Türk Milleti, milli ve manevi, değerleri, örselemeden, fedakarca çalışan, gazeteciler günü, 10 Ocak, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı