MHP'li Avcı: Onların Varlığından Onur Duyuyoruz
Haber Detayı
10 Ocak 2022 - Pazartesi 14:39 Bu haber 2876 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Onların Varlığından Onur Duyuyoruz
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, taviz vermeyenlerin varlığından onur duyduklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Onların Varlığından Onur Duyuyoruz

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türk Milletinin ve Devletinin emperyalizme karşı yürüttüğü mücadelede milli duruşundan taviz vermeyen gazetecilerin varlığından onur duyduklarını söyledi.

 

GAZETECİLER ÇOK ÖNEMLİ İŞLEVLER GÖRMEKTEDİR

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Basın; insan hayatına girdiği günden beri bilginin paylaşılmasında, şeffaflığın ve kamu menfaatinin sağlanmasında, demokrasinin gelişmesinde, devlet ile vatandaş arasında köprü olmasında, halkın taleplerinin yansıtılmasında çok önemli işlevler görmektedir." dedi.

 

MİLLİ DURUŞUNDAN TAVİZ VERMEYEN GAZETECİLERİN VARLIĞINDAN ONUR DUYUYORUZ

 

Emperyalizmle karşı yürütülen mücadelede milli duruşundan taviz vermeyen gazetecilerin önemine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Gazeteciler ise bu kutlu mesleği alın terine akıl terini karıştırarak ifa eden, mesai mefhumu gözetmeden fedakârca çalışan, daima iyiliğin, hayrın, adaletin, hakkın yanında olan; kötülüğün, fitnenin, şerrin, karşısında duran; emperyalizmle mücadelede milli duruşundan taviz vermeyen, birliği savunup bölücülüğe karşı tavır koyandır. Ülkemizde, özellikle Anadolu’da yerel medyamızda böylesine değerli, saygıdeğer sayısız gazetecilerin varlığından onur duyuyor, kuvvet buluyoruz." dedi.

 

BASINIMIZIN DEMOKRASİ İÇİNDEKİ KONUMUNU ÖNEMSİYORUZ

 

Basın mensuplarının demokrasiye olan katkısını önemsediklerini ifade eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Basınımızın, gazetecilerimizin  demokrasimiz içindeki konumunu ve katkısını biliyor ve önemsiyoruz. Geleneksel basının ve bu kurumun varlığını ayakta tutan gazetecilerin her zaman güçlü olmasını da kamusal şeffaflığın devamı açısından vazgeçilmez değerde görüyoruz. Gazetecilerimizin yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, esenlik temennilerimle selam ve saygılarımı sunuyorum.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Türk Milleti, Devleti, emperyalizme karşı, yürüttüğü mücadele, milli duruş, 10 Ocak, Gazeteciler günü, MHP, Adana haber
Yorumlar
Haber Yazılımı