Devlet Bahçeli: Zorluklara Direnenler Desteklenmeli
Haber Detayı
10 Ocak 2022 - Pazartesi 19:33 Bu haber 3012 kez okundu
 
Devlet Bahçeli: Zorluklara Direnenler Desteklenmeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kimseye minnet etmeden ülkesi için çalışanların desteklenmeyi hak ettiğini söyledi.
MHP Haberi
Devlet Bahçeli: Zorluklara Direnenler Desteklenmeli

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaşadıkları sosyal ve ekonomik zorluklara rağmen kimseye minnet etmeden ülkesi için çalışan gazetecilerin desteklenmeyi hak ettiğini söyledi.

 

ÜLKE SEVDASIYLA ÇALIŞAN GAZETECİLER HER DESTEĞİ HAK ETMEKTEDİR

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, yaşadıkları sosyal ve ekonomik zorluklara rağmen kimseye minnet etmeden ülkesi için çalışan gazetecilerin önemine dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Medya demokrasinin ana halkalarından birisi, gazeteciler ise doğru bilgiyi, tarafsız yorumla, vatandaşlarımıza direkt ulaştırmakla sorumlu meslek mensuplarıdır. Sosyal ve ekonomik zorluklara direnerek, ilkeli ve ülke sevdasıyla çalışan gazeteciler her desteği hak etmektedir. Mesleğini icra ederken hiç kimseye mihnet ve minnet etmeyen, kaleminin ve fikriyatının onuruyla çalışan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, en iyi dileklerimi sunuyor; başarılı, sağlıklı ve huzur dolu bir hayat geçirmelerini temenni ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, kimseye, minnet etmeden, ülkesi için, çalışanlar, desteklenmeyi, hak ettiği, söyledi, 10 Ocak, Gazeteciler Günü, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı