Evlat Nöbeti Tutan Ailelerden Devlet Bahçeli Açıklaması
Haber Detayı
10 Ocak 2022 - Pazartesi 09:31 Bu haber 1761 kez okundu
 
Evlat Nöbeti Tutan Ailelerden Devlet Bahçeli Açıklaması
Diyarbakır'da evlat nöbeti tutan aileler, MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Evlat Nöbeti Tutan Ailelerden Devlet Bahçeli Açıklaması

Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı'na dikilmek üzere Fidan Bağış Kampanyası başlatan MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp'e, 251 ceviz ve badem fidanını teslim eden HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan aileler, kendilerine her zaman destek olan MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye selam gönderdiler.

 

MHP DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞI'NDAN FİDAN BAĞIŞ KAMPANYASI

 

Diyarbakır'ın Kırklar Dağı mevkiinde bulunan 210 dönüm arazi üzerine şehitlerin adını taşıyan 10 bin fidan dikilerek oluşturacakları Hatıra Ormanı'na MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin adının verileceğini daha önce açıklayan MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, Diyarbakırlıları Hatıra Ormanı için fidan bağışında bulunmaya davet etti.

 

EVLAT NÖBETİ TUTAN AİLELERDEN FİDAN BAĞIŞ KAMPANYASINA DESTEK

 

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp'in başlattığı fidan bağışı kampanyası, Diyarbakırlılar tarafından memnuniyetle karşılanırken bir destek de Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbetinde olan Diyarbakır Annelerinden geldi. Evlat nöbetinde olan aileler aralarında para toplayarak satın aldıkları 251 ceviz ve badem fidanını Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı'na dikilmesi için MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp'e teslim etti. Kendilerine verdiği destekten dolayı memnuniyetlerini ifade etmek için geçen yıl atkı örerek MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye gönderen Diyarbakır Anneleri, bu yıl da adına Hatıra Ormanı oluşturulan Devlet Bahçeli'ye selamlarını Başkan Kayaalp aracılığıyla ileterek, fidan bağış kampanyasına destek oldular.

 

MHP DİYARBAKIR İL BAŞKANI KAYAALP'TEN AÇIKLAMA

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli adına oluşturdukları Hatıra Ormanı'na hazımsızlık yapan bir grup dışında vatanını seven herkesin katkı sunmaya çalıştığını belirten MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, Diyarbakır Annelerinin fidan bağış kampanyasına destek olmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Kırklar Dağı mevkiinde oluşturduğumuz Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı, rahatsızlığını açıklayan bir grup hazımsız maluk odak mensupları dışında tüm Diyarbakır halkını memnun etmiştir. Hatıra Ormanı oluşturulmasına destek olanların katkısı olsun diye fidan bağış kampanyası başlattık. Kampanyamız Diyarbakır halkı tarafından ilgiyle karşılanırken, HDP İl Başkanlığı önünde evlat nöbetinde olan ailelerin 251 ceviz ve badem fidanı ile destek olması bizim için çok anlamlıdır. Her fidana bir Şehidimizin adını vererek oluşturacağımız Hatıra Ormanına destek olmak için kampanyamıza katılan herkese teşekkür ederiz. Bağışlanan fidanlar Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin adını taşıyan Hatıra Ormanında büyüyüp ağaca dönüşecek, Diyarbakırlılara meyvesiyle ve gölgesiyle uzun yıllar hizmet edecek.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Diyarbakır İl Başkanı, Cihan Kayaalp, Devlet Bahçeli, Diyarbakır, evlat nöbeti tutan, aileler, Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı, fidan bağışı, kampanya, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı