Bahçeli'den Kadın ve Çocuklara Yapılan Saldırılara Tepki
Haber Detayı
13 Kasım 2021 - Cumartesi 20:31 Bu haber 2196 kez okundu
 
Bahçeli'den Kadın ve Çocuklara Yapılan Saldırılara Tepki
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kadınlara, kızlara ve çocuklara yapılan saldırılara yönelik sert açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli'den Kadın ve Çocuklara Yapılan Saldırılara Tepki

İstanbul Ataşehir'de samuray kılıcıyla Mimar Başak Cengiz'i katleden caniye tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kadınlara, kızlara ve çocuklara yapılan saldırıların Türk Milletinin toplumsal huzurunu tehdit ettiğini belirterek, katilin en ağır şekilde cezalandırılmasına yönelik olayın takipçisi olacaklarını söyledi.

 

KADIN VE ÇOCUKLARA YAPILAN SALDIRILAR TOPLUMSAL HUZURU TEHDİT ETMEKTEDİR

 

Kadınlarımıza, kızlarımıza, çocuklarımıza yönelik her neviden saldırı ve şiddet girdabı maalesef genişleyerek toplumsal huzur ve sükûnetimizi tehdit etmektedir. Aldığımız her acı haber, duyduğumuz her vahşi olay hüznümüze hüzün eklemekte, yüreklerimize ateş düşürmektedir. İstanbul Ataşehir’de eline aldığı samuray kılıcını masum bir evladımıza hunharca sallayıp katleden cani hepimizin tüylerini diken diken etmiştir. Ne üzücü bir kayıptır ki, Mimar Başak Cengiz kızımız 28 yaşında hayata gözlerini yummuştur.

 

ACI HEPİMİZİN ACISIDIR. OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

 

Acı sadece Cengiz ailesinin acısı değil, içinde yetiştikleri camiamızın ve aziz milletimizin de acısıdır. Başak Cengiz kızımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyorum. Mekanı cennet olsun. Hem muhterem ailesine hem de camiamıza baş sağlığı temennilerimi iletiyorum. Ayrıca katilin en ağır şekilde cezalandırılmasını hassaten ve ısraren bekliyor, bunun takipçisi olacağımın altını çiziyorum. Akli dengesi bozuk bahanelerinin işlenen cinayeti perdelemesine müsaade edilmemesini de ümit ediyorum.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, kadınlara, kızlara, çocuklara, yapılan saldırılar, toplum huzuru, bozan tehdit, kadına şiddet, en ağır, ceza verilmeli, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı