Bahçeli'nin Özel Olarak Tasarladığı Türk Dünyası Haritası
Haber Detayı
13 Kasım 2021 - Cumartesi 19:24 Bu haber 5250 kez okundu
 
Bahçeli'nin Özel Olarak Tasarladığı Türk Dünyası Haritası
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin özel olarak tasarlayıp çizdirdiği Türk Dünyası Haritası, Ülkücüleri heyecanlandırdı.
MHP Haberi
Bahçeli'nin Özel Olarak Tasarladığı Türk Dünyası Haritası

Türk Devletleri Teşkilatı 8. Zirvesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Aksakallılar Konseyi’ne atanması nedeniyle Binali Yıldırım’ı tebrik etmek amacıyla telefonla arayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin özel olarak tasarlayıp çizdirdiği Türk Dünyası Haritası, MHP Genel Merkezi'nin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

 

BAHÇELİ'DEN ÖZEL OLARAK TASARLANMIŞ TÜRK DÜNYASI HARİTASI 

 

MHP Genel Merkezi'nin sosyal medya hesabından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Aksakallılar Konseyi’ne atanan Binali Yıldırım’ı tebrik etmesiyle ilgili yapılan açıklamada, ''MHP Lideri Devlet Bahçeli, Türk Devletleri Teşkilatı 8.Zirvesi münasebetiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etmiş, esasen ve gıyaben Türkiye Cumhurbaşkanı’na “Milli Şuur Nişanı”nı Türk milletinin layık gördüğünü samimiyetle paylaşmıştır. Ayrıca Türkiye’yi temsilen Aksakallılar Konseyi’ne atanan Binali Yıldırım’ı telefonla arayarak gönülden kutlamıştır. Bu vesileyle, MHP Lideri uzun bir süredir üzerinde çalıştığı, özel olarak tasarlayıp çizdirdiği Türk Dünyası Haritasını da Türklüğün vicdanına, Türk milletinin yüksek irfanına elden ele taşınacak bir bayrak gibi emanet etmiştir.'' denildi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Türk Dünyası Haritası, Türk Devletleri Teşkilatı, MHP, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksakallı, Binali Yıldırım, Turan, Ülkücü
Yorumlar
Haber Yazılımı