MHP'li Avcı: Birlik Olmazsak Her Şeyi Kaybederiz
Haber Detayı
14 Kasım 2021 - Pazar 10:52 Bu haber 2892 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Birlik Olmazsak Her Şeyi Kaybederiz
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Milli düşünen herkesi birlikte mücadele etmeye davet ederek, önemli uyarılarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Birlik Olmazsak Her Şeyi Kaybederiz

Vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm yollarını sunmak ve Türkiye'nin geleceğine yönelik tehditler konusunda uyarılarda bulunmak amacıyla saha çalışmalarına devam eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Yüreğir’den sonra Sarıçam İlçesindeki vatandaşların evlerine ziyaretlerde bulundu.

 

BAŞKAN AVCI: BİR VE BERABER OLURSAK HER SORUNU ÇÖZERİZ

 

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ile birlikte Şahintepesi Mahallesi sakinlerinden Ali Rıza Doğru ve komşularına misafir olan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin selamlarını ileterek hâl hatır sorduğu vatandaşlarla sohbetinde, ''Ülke ve millet olarak gündelik hayatta karşımıza çıkan her sorun mutlaka çözülecektir. Hiçbir sıkıntı kalıcı değildir, çözümsüz sorun yoktur; yeter ki birliğimizi bozmayalım. Bizi bir arada tutan vazgeçilmez ortak değerlerimiz var. Aynı kıbleye yönelen, her karışı şehit kanıyla sulanmış mübarek vatanımızda ay yıldızlı bayrak altında, güven içinde, kardeşçe yaşıyoruz. Bu büyük nimetin kıymetini bilmemiz lazım." dedi.

 

BİRLİKTE MÜCADELE ETMEZSEK HER ŞEYİ KAYBEDERİZ

 

İç ve dış tehditlere karşı Milli düşünen herkesi birlikte mücadele etmeye davet eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Türkiye'nin güçlenmesinden korkan düşmanlarımız içeriden ihanet odaklarını, siyasi fitneleri, dışarıdan ise terör örgütlerini ve Yunanistan gibi piyonları kullanarak Türkiye'yi meşgul etmeye, hızını kesmeye çalışıyorlar. Coğrafyamızın en sıkıntılı olduğu bu dönemde Haçlı kiniyle üzerimize gelinirken 'Önce ülkem ve milletim ' diyerek, hepimiz omuz omuza vermeli, devletimize destek olmalı, kardeşliğimizi güçlendirmeliyiz. Aksi halde sahip olduğumuz büyük nimeti kaybedebiliriz." dedi.

 

Resim

 

Bir 12 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Milli düşünen, vatandaşları, birlikte mücadele, etmeye davet, her şeyi, kaybederiz, uyarı, Mustafa Kızılelma, Sarıçam, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı