MHP'li Avcı Ak Parti Heyetiyle Birlikte Yangın Bölgesinde
Haber Detayı
30 Temmuz 2021 - Cuma 17:32 Bu haber 3452 kez okundu
 
MHP'li Avcı Ak Parti Heyetiyle Birlikte Yangın Bölgesinde
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, kalabalık bir heyetle Kozan’daki yangın bölgelerine yaptığı ziyarette, Ak Parti heyetiyle birlikte incelemelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı Ak Parti Heyetiyle Birlikte Yangın Bölgesinde

İl Divan Kurulu üyelerinden oluşturduğu bir heyetle yangın bölgelerinde incelemelerde bulunmak üzere Kozan'a giden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu'nun da içinde olduğu Ak Parti Adana heyetiyle birlikte, orman yangını çıkan bölgelerdeki yangını söndürme çalışmaları hakkında bilgi alıp vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

BAŞKAN BÜNYAMİN AVCI KALABALIK BİR HEYETLE YANGIN BÖLGESİNDE

 

MHP Adana İl Başkan Yardımcıları Şevki Kaya, Sayım Azmaz, Mahir Şafak, Veysel Kokaçya, İl Sekreteri Ahmet Kurtgöz, İl Sekreter Yardımcısı Mahmut Çakıcı ve Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı ile birlikte, Kozan ilçesinde orman yangınlarının meydana geldiği bölgeleri ziyaret eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yangınla mücadele çalışmalarını yerinde gördü. Başkan Bünyamin Avcı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay, Ak Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci ve Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili'nin de aynı bölgede yaptığı incelemelerde yapılan çalışmalar ve son durum hakkında bilgi edinilirken, vatandaşların acıları paylaşıldı.

 

UMUTLA BEKLEYEN HAİNLER SEVİNMESİN

 

Son zamanlarda sel facialarıyla boğuşan Türkiye'nin son iki günde 21 ilin 42 ayrı bölgesinde başlayan sabotaj ihtimali yüksek olan orman yangınlarıyla mücadele etmek zorunda kaldığına dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada, ''Can kaybına ve maddi zararlara yol açan bu felaketler hepimizin ortak acısıdır. Ormanları yakan, canlara kıyan zalimdir, haindir. Milli iradeden umudunu kesmiş, ‘Büyük depremler, büyük yangınlar olması lazım’ diyen, bunun için umutla bekleyen hainler sevinmesin; aziz milletimiz tüm zorlukları yenecektir. Ortak acılarımızı her zaman olduğu gibi yine paylaşarak, yardımlaşarak dindireceğiz. Devletimiz tüm imkânlarıyla gereken müdahaleleri yapıyor. Hiç kimse aç ve açıkta kalmayacak. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun, rabbimiz beterinden korusun.'' dedi.

 

AK PARTİ'Lİ JÜLİDE SARIEROĞLU'NDAN AÇIKLAMA

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı başkanlığındaki MHP heyeti ve Ak Parti heyetiyle birlikte yangın bölgelerinde incelemelerde bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, yaptığı açıklamada, ''Türkiye dün geceden bu yana ağır bir süreç geçiriyor. Ciğerlerimiz yanıyor. Şu anda 7 ilimizde yangınla mücadele konusunda büyük bir seferberlik halinde çalışmalar sürdürülüyor. Bölgedeki yangın kısmen kontrol altına alındı. Yangın şuan için yerleşim yerlerinden uzakta.” dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Resim

 

Bir 1 kişi, ayakta, açık hava ve ağaç görseli olabilir

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Ak Parti Adana, Mehmet Ay, Jülide Sarıeroğlu, Kozan orman yangını, incelemelerde, bulundu, mücadele çalışması
Yorumlar
Haber Yazılımı