Yüreğir Ülkü Ocakları Orman Yangını Bölgesinde
Haber Detayı
30 Temmuz 2021 - Cuma 19:40 Bu haber 2629 kez okundu
 
Yüreğir Ülkü Ocakları Orman Yangını Bölgesinde
Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı, Yüreğir'in Belören Mahallesi'nde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına ekip olarak katıldı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Yüreğir Ülkü Ocakları Orman Yangını Bölgesinde

Yüreğir'in Belören Mahallesi'nde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına yardımcı olmak için yönetimindeki Ülküdaşlarıyla birlikte harekete geçen Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı, yangın bölgesinde cansiparene bir şekilde mücadele veren İtfaye erlerine yardım ederek, mücadeleye katılan herkese su ve kumanya ikramında bulundu.

 

YÜREĞİR ÜLKÜ OCAKLARI ORMAN YANGINI BÖLGESİNDE

 

Yüreğir'in Belören Mahallesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına yardımcı olmak için harekete geçen Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yüreğir Ülkü Ocakları olarak Belören mahallemizde başlayan yangın hasebiyle yangın bölgesini ziyaret edip cansiparene bir şekilde mücadele veren İtfaye erlerimize, yangına müdahale eden tüm ekip çalışanlarına ve vatandaşlarımıza su ve kumanya ikramında bulunduk. Cenab-ı Allah Cennet Vatanımızı ve Milletimizi her türlü afetlerden ve felaketlerden muhafaza eylesin inşallah.'' dedi.

 

VATANDAŞLARA FİDAN DAĞITIMI YAPILDI

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın ''Ülkü Ocakları olarak, teröristlerin yaktığı ormanlarımızı daha önce yaptığımız gibi fidana ve susadığı suya kavuşturmak için var gücümüzle çalışacağız! Biz Türkiye’yiz, Biz Türk Milletiyiz her türlü tehdidi el birliğiyle bertaraf ederiz.'' sözlerinden yola çıkarak harekete geçen Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı, vatandaşlara fidan dağıtımıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Yüreğir Ülkü Ocakları olarak ekilmesi için vatandaşlarımıza fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Yeniden kök salarız toprak oluruz birimiz fidan olur birimiz su oluruz, birlikte büyütürüz ormanlarımızı yine yemyeşil olur daha çok büyürüz, büyütürüz kimsenin şüphesi olmasın. Rabbim Cennet Vatanımızı ve Milletimizi her türlü afetlerden ve felaketlerden muhafaza eylesin inşallah.'' dedi.

 

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir açık hava görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi ve açık hava görseli olabilir

 

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ateş ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yüreğir Ülkü Ocakları, Selim Anlı, Yüreğir, Belören Mahallesi, orman yangını, yardım, su ve kumanya, fidan dağıtımı, gerçekleştirildi, Adana Ülkü Ocakları
Yorumlar
Haber Yazılımı