MHP'li Varlı'dan İl Kongresi'ne Yönelik Değerlendirme
Haber Detayı
29 Eylül 2020 - Salı 21:17 Bu haber 3896 kez okundu
 
MHP'li Varlı'dan İl Kongresi'ne Yönelik Değerlendirme
MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, kimsenin geri durmaya hakkı olmadığını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Varlı'dan İl Kongresi'ne Yönelik Değerlendirme

İki adayın yarışıp mevcut İl Başkanı Bünyamin Avcı'nın yeniden seçildiği MHP Adana 13. Olağan İl Kongresi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, birlik beraberlik içerisinde tamamlanan Kongrelere emeği geçen herkese teşekkür ederek, hassas bir dönemden geçilen süreçte kimsenin geri durmaya hakkı olmadığını söyledi.

 

KİMSENİN GERİ DURMA HAKKI YOKTUR

 

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Çok kıymetli kardeşlerim Dava arkadaşlarım; Adanamızda İl ve İlçe kongrelerimizi, birlik ve beraberlik içerisinde, Ülkücü adaba uygun bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Kongreler bitmiştir. Bundan sonra birbirimiz ile kucaklaşma zamanıdır. Hassas bir dönemden geçiyoruz. Kimsenin geri durmaya hakkı yoktur. Bir olacağız birlikte olacağız. Milliyetçi Hareketi ve Cumhur ittifakı'nı Adanamızda en iyi yerlere taşıyacağız. Ülkücü, Ülkücünün öz kardeşidir. Son kalemiz Milliyetçi Hareket Partisi ve Genel Başkanımız,Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli'dir. Allah'a emanet olun.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili, Muharrem Varlı, MHP Adana İl kongresi, geri durmaya, kimsenin hakkı yok, Bünyamin Avcı, Adana Haberleri, MHP Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı