MHP'li Kaba: Kendi Yalanına İnananlar Makam Dağıtıyor
Haber Detayı
13 Mart 2022 - Pazar 19:46 Bu haber 3631 kez okundu
 
MHP'li Kaba: Kendi Yalanına İnananlar Makam Dağıtıyor
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, kendi yalanlarına inanıp şimdiden makam dağıtmaya başlayan muhalif cenah hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Kaba: Kendi Yalanına İnananlar Makam Dağıtıyor

Düzmece anketlerin sonuçlarına bakarak iktidar olma hayali kuran muhalif cenahın, seçimlere bir yıldan fazla zaman olmasına rağmen şimdiden makam dağıtmaya başladığına dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, 6+1 muhalif cenahın başını çektiği Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'in tutum ve davranışları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

KENDİ YALANLARINA İNANMAYA BAŞLAYAN MUHALİFLER MAKAM DAĞITMAYA BAŞLADI

 

Cumhur İttifakı ve MHP'nin oylarını anketlerde düşük gösterme yarışına giren anket firmalarının yalanlarına inanmaya başlayan muhalif cenahın, iktidara gelme hayaliyle olmayan makamları bile dağıtmaya başladığına dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''En kayda değmez teferruat abidesi, zibidi ve vesayetçi anket şirketleri, uluslararası hain derunî irtibatları vasıtasıyla ayaklı birer mahkeme reisi gibi ortada dolaşıp zilletin lehine kamuoyu eğilimlerini belirlemeye çalışmaktadır. Batının gelmiş geçmiş en azılı yerli işbirlikçileri olan zillet elemanları arasında fitne kol gezmekte, olmayan makamlar dağıtılmakta, mevkiler el altından sarı zarf içerisinde sahiplerinin adreslerine postalanmaktadır.'' dedi.

 

MUHALİF CENAH NE YAPARSA YAPSIN TÜRK MİLLETİNİN İRADESİ KARŞISINDA KAYBEDECEK

 

Olmayan Başbakanlık makamına talip olan Meral Akşener'e batıcı ortakları tarafından alkışlanarak gaz verilişi ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin soruları karşısında bunalan Kemal Kılıçdaroğlu'nun sadece dil çıkarma emojisiyle cevap verebilmesi hakkında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Ben başbakan olacağım diye diye aklını yitirmiş, ufkunu silmiş, milli hassasiyetleri devinim geçirmiş müdirenin sesine zilletin geri kalan aktörleri koro halinde, batının iradesinde, ol hadi ol hadi diyerek alkış tutmuşlardır. Emoji manyağı Kılıçdaroğlu'nun ise söyleyeceği söz kalmamış, kandilin boyunduruğunda hapsolmuş, batılı para baronlarından tekme yiye yiye yüksek istismara uğramış ve bu son hali ortaya çıkmıştır. Ne yaparsanız yapın! Güç simsarlarının, kötülük odaklarının, örtülü şebekelerin, vesayet mühendislerinin, kara kampanyacıların oyunları Türk Milletinin iradesi karşısında yerle bir olacaktır. Hakikat kazanacak, Zillet kaybedecektir!'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul İl, Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, kendi yalanlarına, inanıp, şimdiden, makam dağıtmaya, başlayan muhalefet, makam dağıtıyor, anket, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı