Ak Parti Adana İl Başkanı Ay'dan MHP İl Başkanlığı'na Ziyaret
Haber Detayı
29 Eylül 2020 - Salı 17:38 Bu haber 2857 kez okundu
 
Ak Parti Adana İl Başkanı Ay'dan MHP İl Başkanlığı'na Ziyaret
Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, MHP Adana İl Başkanlığı'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti Adana İl Başkanı Ay'dan MHP İl Başkanlığı'na Ziyaret

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve Adana Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı ile birlikte, MHP Adana İl Başkanlığı'na yeniden seçilen Bünyamin Avcı ve Yönetim Kurulu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Ülke ve Adana gündemine dair konularda fikir alışverişinde bulunduğu bildirildi.

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN YAPILAN AÇIKLAMA

 

MHP Adana İl Başkanlığı sosyal medya hesabından Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay'ın ziyaretiyle ilgili yapılan açıklamada, ''Adalet ve Kalkınma Partisi Adana İl Başkanı Sayın Mehmet Ay, değerli yönetimi ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı'ya Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Nazik ziyaretleri ve dileklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.'' denildi.

 

AK PARTİ ADANA İL BAŞKANI MEHMET AY'DAN AÇIKLAMA

 

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, MHP Adana İl Başkanlığı ziyaretiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanlığı'na yeniden seçilen Sayın Bünyamin Avcı ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Adana'mıza ve ülkemize hayırlı olsun.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Adana İl Başkanı, Mehmet Ay, MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Ziyaret, Cumhur ittifakı, Adana yerel, MHP Haberleri, Ak Parti Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı