MHP'li Taytak: Bahçeli'nin Duruşu Sizi Çıldırtmaya Yeter
Haber Detayı
23 Haziran 2022 - Perşembe 12:34 Bu haber 2092 kez okundu
 
MHP'li Taytak: Bahçeli'nin Duruşu Sizi Çıldırtmaya Yeter
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi mesnetsiz iddialarla hedef alan solak yazara manidar cevaplar verdi.
MHP Haberi
MHP'li Taytak: Bahçeli'nin Duruşu Sizi Çıldırtmaya Yeter

Korkusuz gazetesinde yayınlanan köşe yazısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan solak medyanın iflah olmaz yazarı Can Ataklı'ya tepki gösteren MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP'nin siyasi etkisinden ve izlediği milli stratejiden rahatsız olan Can Ataklı ve türevlerini çıldırtmaya, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin duruşunun bir ömür boyu yeteceğini söyledi.

 

CAN ATAKLI, YALAN HABERLERE YASAK GETİRİLECEK OLMASINDAN RAHATSIZ OLDU

 

Ak Parti ve MHP'nin yalan ve yanlış bilgininin sosyal medyada yayılmasının ve haberleştirilmesinin önüne geçilmesine yönelik TBMM'ye sunduğu Dezenformasyonla Mücadele Kanun Teklifi'nden rahatsız olduğunu köşe yazısında açıkça dillendiren Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, Kanun Teklifi'nin yasalaşması halinde muhalefetin iktidarı mesnetsiz iddialarla yıpratma kozunun sona erecek olmasının verdiği telaşla, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son Grup toplantısında yaptığı konuşmadan bölümler alarak yine MHP'yi hedef aldı.

 

CAN ATAKLI, MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALDI

 

Salgın ve savaşın tüm ülke ekonomilerini olumsuz etkilediği, fiyatların artmadığı bir ülkenin kalmadığı bir ortamda, sadece Türkiye'de ekonomik sıkıntı yaşanıyormuş algısı oluşturmaya çalışan muhalif cenahın temsilcilerinden olan Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''Patates, soğan, domates fiyatlarını abartanlara diyorum ki biraz insafınız, vicdanınız varsa kimin tarafında olduğunuzu açıklayın. Ülkemizin hiçbir yerinde zillet ittifakının iddia ettiği gibi bir Türkiye tablosu yoktur. Yalnızca göz boyamak ve çalışıyor imajı uyandırmak amacıyla üç beş esnaf gezip fitne fücur teşrifatçılığı yapanların ipliği artık pazardadır, ikinci ele düşmüştür. Kameralara yansıtılan sipariş görüntüler, sahnelenen sahte mağdur tiyatroları, duyguları istismar eden taktik beyanatlar, kurmaca ve kumanda edilen karşılıklı diyaloglar hiç kimseyi inandıramaz.'' sözlerini kendince itibarsızlaştırmaya çalıştı. MHP'li yöneticilerin sürekli sahada olmasını görmezden gelen Can Ataklı, MHP'li yöneticilerin sahada olmadığını iddia etti.

 

MHP'Lİ MEHMET TAYTAK'TAN CAN ATAKLI'YA CEVAP: HADDİNİ BİL!

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi mesnetsiz iddialarla hedef alan Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı'ya tepki gösteren MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Can Ataklı Deveye "Boynun eğri" demişler, "Nerem doğru ki?" demiş. Her yorumun saçmalamaktan ibaret olmuş. Yazdığın yazıların ne okunur ne tartışılır bir yanı var lakin Saygıdeğer Genel Başkanımınıza pespaye, tutarsız, asılsız, itham ve gündeme gelme çabaların milletimizi bıktıran noktadadır. 'Haddini aşana haddini bildirmek; Kırk yetime kaftan giydirmek gibidir.' Genel Başkanımız 'Önce Ülkem ve Milletim' diyen duruşu ile sen ve senin gibi zihniyete ebedi yetecek cevaptır. Bu çevrelerin merkezinde yer alan sen ve senin gibiler, MHP’nin siyasette oynadığı yapıcı rolü etkisizleştirmek için Türk milletinin en hassas sinir uçlarına dokunmaktan çekinmiyorsunuz! Her akşam bütün kin ve nefretinizi lağım gibi kusuyorsunuz. Ahlakın en büyük tezahürü insanın haddini bilmesidir. Haddini bil Can Ataklı.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Afyonkarahisar, Milletvekili, Mehmet Taytak, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, mesnetsiz iddialarla, hedef alan, solak yazara, manidar cevap, ekonomi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı