MHP'li Sözlü: Orada Hiç Kimse Böylesi Züppelik Yapmadı
Haber Detayı
22 Haziran 2022 - Çarşamba 16:31 Bu haber 3356 kez okundu
 
MHP'li Sözlü: Orada Hiç Kimse Böylesi Züppelik Yapmadı
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, muhaliflik yapmak uğruna hiç kimsenin böylesi züppelik yapmadığını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü: Orada Hiç Kimse Böylesi Züppelik Yapmadı

Marmaris'te çıkan yangınları istismar etmek için harekete geçen muhalefet cenahının, yangını söndürecek uçağın olmadığına dair sosyal medya paylaşımlarına tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, yangın söndürme uçağı üzerinden siyasi iktidarı eleştirerek algı oluşturmaya çalışan muhaliflerin alayına, Kaliforniya yangını hatırlatarak Şahan Gökbakar üzerinden cevap verdi.

 

MARMARİS YANGINIYLA BİRLİKTE MUHALİFLERİN ALGI OPERASYONU DA BAŞLADI

 

Marmaris'te bulunan ormanlık alanda yangın çıkar çıkmaz siyasi iktidarı yıpratmak için sosyal medya hesaplarından algı oluşturma operasyonuna başlayan muhalif cenah, PKK terör örgütünün geçen yıl başlattığı orman yangınlarında olduğu gibi yine ''Uçak Yok'' yaygarası yaptı.

 

ŞAHAN GÖKBAKAR, GEÇEN YIL KALDIĞI YERDEN OPERASYONA DEVAM ETTİ

 

Geçen yıl ormanlar yanarken, Türkiye’nin yangınları söndürmekte aciz kaldığı algısını oluşturmak için ''Help Turkey-Türkiye’ye yardım edin'' paylaşımları yapan Şahan Gökbakar, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bakın henüz hava aydınlık iken, bu halde yanan bir yangın. Havadan uçakla müdahale edilir mi? Edilir! Nerede uçaklar? Uçaklar nerede? Bu yangın yine o kadar büyük bir alanı yok edecek ki! Yazık! Kış boyu bu anı söyledim! Nerede bu uçaklar?" ifadelerini kullanarak, bu yılda provokasyonlarına devam etti.

 

TARIM VE ORMAN BAKANI VAHİT KİRİŞÇİ'DEN PROVOKATÖRLERİN YALANINI ÇÖPE ATAN AÇIKLAMA

 

Marmaris yangınına yönelik yalan yanlış bilgi aktaranlara tepki gösteren Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 20.02'de başlayan yangına ilk müdahalenin 20.10'da yapıldığını belirterek, ''Marmaris’te yangın bölgesindeyiz. 688’i Orman Genel Müdürlüğü Personelimiz olmak üzere 1494 personel, 363 kamu aracı, 39 iş makinası sahada görev yapıyor. Sabah itibariyle 20 helikopter ve 14 uçak yangına müdahale edecektir. Yangını kontrol altına alma çalışmaları ekiplerimizin yoğun gayretiyle devam ediyor. Yerleşim yerlerini tehdit eden bir durum söz konusu değildir.'' dedi.

 

SOSYAL MEDYA KULLANICILARIN KALDIĞI YERDEN MERAL AKŞENER DEVAM ETTİ

 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin yangına devletin müdahalesiyle ilgili gerçekleri açıklamasına rağmen, sosyal medyadaki muhaliflerin kullandığı benzeri ifadelerle siyasi iktidarı eleştiren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM Grup Toplantısında yaptığı açıklamada, ''Dün akşam Marmaris’ten felaket haberi geldi. Gelen bilgilere göre, yine uçak yok, yine hazırlık yok. Yine kontrol odası pozları, bol miktarda var.'' dedi.

 

BAKAN SÜLEYMAN SOYLU'DAN PROVOKATÖRLERİN ALAYINA TEPKİ

 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile birlikte devlet birimlerinin yangına yaptığı müdahaleyi koordine eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhalif cenahın algı oluşturma çabasına tepki göstererek, ''Yangın başlamasından dakikalar sonra yangını söndürmek için onlarca helikopter, uçaklar ve yerden arazözler bir büyük mücadele ortaya koymaya çalışıyor. Bölge insanları geceden itibaren uyumadan olağanüstü çaba sarfederek yangını söndürmeye çalışıyor. Ancak, yangının başlamasıyla birlikte sosyal medya şeytanları devreye girdi. Provokatörce davranışlardan keyif alanların akli dengelerini kaybettiği, histeri nöbetine tutuldukları ortadadır.'' dedi.

 

MHP'Lİ SÖZLÜ'DEN YANGIN ÜZERİNDEN PROVOKATÖRLÜK YAPANLARA CEVAP

 

Marmaris'te çıkan yangınları istismar etmek için harekete geçerek, yangını söndürecek uçağın olmadığına dair söylemlerde bulunan muhalefet cenahının alayına birden Komedyen Şahan Gökbakar üzerinden cevap veren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Uçak yangın söndürmez, belki yavaşlatır. Rüzgar lehimize olmalı. Geçen yaz sezonu Kaliforniya ormanları bir uçtan bir uca tam üç ay yandı. Dünyada en fazla uçak filolarının sahibi ABD olmasına rağmen tek bir Hollywood yıldızı muhaliflik yapmak uğruna züppelik yapmadı.'' dedi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, muhaliflik yapmak, uğruna, hiç kimsenin, böylesi züppelik, yapmadığını söyledi, Marmaris yangını, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı