Ak Parti Adana İl Başkanı Ay'dan MHP'li Başkana Ziyaret
Haber Detayı
21 Ocak 2021 - Perşembe 11:06 Bu haber 1866 kez okundu
 
Ak Parti Adana İl Başkanı Ay'dan MHP'li Başkana Ziyaret
Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, MHP'li Belediye Başkanı Mustafa Çay'ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti Adana İl Başkanı Ay'dan MHP'li Başkana Ziyaret

İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ilçe ziyaretlerine çıkan Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'ı ziyaret ederek, yapılan ve yapılması planlanan hizmetlerle ilgili istişarelerde bulundu. 

 

AK PARTİ ADANA İL BAŞKANI MEHMET AY'DAN POZANTI BELEDİYESİ'NE ZİYARET

 

Ak Parti İlçe Teşkilatı, resmi kurumlar ve esnafları ziyaret edip incelemelerde bulunmak amacıyla Pozantı'ye gelen Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Cumhur İttifakı ortağı olan MHP'li Belediye Başkanı Mustafa Çay'ı ziyaret etti. Başkan Ay, Pozantı Belediyesi'ne yaptığı ziyaretle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Pozantı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çay'ı ziyaret ettik. Başkanımıza nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz.'' dedi.

 

POZANTI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇAY'DAN AÇIKLAMA

 

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Doğan Türkyılmaz, MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç ile İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyaretle ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ''Ak Parti Adana İl Başkanımız Sayın Mehmet Ay İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile bugün Pozantı Belediyemizi ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi aldılar. Hizmetler ve Elmalı Boğazı Kayak ve Spor Merkezi projemizle ilgili sunum yaptık.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Adana İl Başkanı, Mehmet Ay, Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, ziyaret etti, Cumhur İttifakı, Ak Parti ve MHP, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı