Bakan Soylu: Yeniden Tutuklarsanız Provokasyon Olur
Haber Detayı
21 Ocak 2021 - Perşembe 14:36 Bu haber 3167 kez okundu
 
Bakan Soylu: Yeniden Tutuklarsanız Provokasyon Olur
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, annesi ile birlikte çekilmiş fotoğrafına küfreden kişinin serbest bırakılmasına tepki gösterdi.
GÜNDEM Haberi
Bakan Soylu: Yeniden Tutuklarsanız Provokasyon Olur

Coronavirüse yakalandığından dolayı hastanede tedavisi süren annesi Servet Soylu ile çekildiği fotoğrafa küfreden kişinin serbest bırakılmasına tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan paylaştığı tweetten sonra küfreden kişinin yeniden tutuklanması halinde olayı provokasyon sayacağını söyledi.

 

PAYLAŞTIĞIM TWEETTEN SONRA O KİŞİ YENİDEN ALINIRSA PROVOKASYON SAYARIM

 

Coronavirüse yakalandığından dolayı hastanede tedavisi süren annesi Servet Soylu ile çekildiği fotoğrafa sosyal medyada küfür eden kişinin çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına tepki gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''45 gündür anam hastanede. Annemle fotomun altına küfreden alçak mahkemeye çıkıyor ve adli kontrolle serbest. Ne yapmalıyım? Bakan olsam ne yazar? Millet, devlet işleriyle boğuşurken anasının namusuna sahip çıkamamak ne ifade eder? Tweetimle yeniden alınırsa da provokasyon sayacağım.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, annesi ile birlikte, çekilmiş fotoğrafına, küfreden kişi, yeniden alınırsa, provokasyon sayarım
Yorumlar
Haber Yazılımı