MHP'li Sözlü'den MHP Adana Teşkilatı'nın Teklifine Destek
Haber Detayı
01 Haziran 2020 - Pazartesi 12:19 Bu haber 9021 kez okundu
 
MHP'li Sözlü'den MHP Adana Teşkilatı'nın Teklifine Destek
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'nın teklifine destek verdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü'den MHP Adana Teşkilatı'nın Teklifine Destek

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Adana'ya yeni yapılan stadyumun Adana'ya ve Adana'nın futbol takımları Adanaspor ve Adana Demirspor'a hayırlı olmasını temenni ederek, stadyuma MHP’nin kurucusu Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in adının verilmesi çağrısı yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'nın teklifine destek verdi.

 

 

MHP ADANA İL BAŞKANI AVCI STADYUMA ALPARSLAN TÜRKEŞ İSMİNİ ÖNERMİŞTİ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana'nın yeni yapılan stadyumuna isim önererek, ''Adana'mıza muhteşem stadı kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımıza, emek veren herkese, her kuruma  teşekkür ediyoruz. Biz de bu vesileyle Stada isim olarak, Adana Alparslan Türkeş Stadyumu yakışır diyoruz.'' demişti.

 

YENİ STAD ŞEHRİMİZE VE İKİ GÜZİDE ADANA TAKIMINA HAYIRLI OLSUN

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla temelleri atılan, Gençlik ve Spor Bakanlığı eliyle ve Adana Valiliği’nin takip ve özverileriyle tamamlanan yeni stad şehrimize ve onun iki güzide takımına hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

YENİ STADA BAŞBUĞUMUZ ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN İSMİ YAKIŞIR

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, ''Ülke’nin sigortası MHP’nin kurucusu Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i yıllarca Milletvekili seçen Adanamızın yeni stadının ismi Alparslan Türkeş Stadı olsun deniliyor. Güzel olur, hem de Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversite’sinin yanına yakışır.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Yeni stadyumun adı, Alparslan Türkeş, MHP Haberleri, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı