MHP Adana ve Ülkü Ocakları'ndan Hükümete Çağrı
Haber Detayı
01 Haziran 2020 - Pazartesi 10:12 Bu haber 4393 kez okundu
 
MHP Adana ve Ülkü Ocakları'ndan Hükümete Çağrı
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana'nın yeni yapılan stadyumuna Başbuğ Alparslan Türkeş'in isminin verilmesi gerektiğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Adana ve Ülkü Ocakları'ndan Hükümete Çağrı

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, sosyal medyadan yaptıkları açıklamalarla, Adana'nın yeni yapılan stadyumuna Başbuğ Alparslan Türkeş'in isminin verilmesi konusunda Hükümete çağrıda bulundular.

 

BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN İSMİ 2019 YILINDA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ'NE VERİLMİŞTİ

 

Adana'da üç dönem Milletvekilliği yapan Ülkücü Hareket'in ve MHP'nin kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş'in ismi, Adana'nın ikinci üniversitesi olan Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ne verilmesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin müjdesiyle, MHP'nin kuruluşunun 50. yılı kutlama töreninde açıklanmıştı.

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN HÜKÜMETE ÇAĞRI

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Cumhur İttifakı ortağı olan Ak Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulunarak, Adana'da yeni yapılan stadyumun isminin 'Adana Alparslan Türkeş Stadyumu' olmasını talep etti. Başkan Avcı'nın bu çağrısına sosyal medyadan destek veren binlerce Ülkücü, yeni yapılan stadyumun isminin 'Adana Alparslan Türkeş Stadyumu' olmasını istedi.

 

MHP ADANA İL BAŞKANI BÜNYAMİN AVCI'NIN AÇIKLAMASI

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana'nın yeni yapılan stadyumuna isim önererek, ''Adana'mıza muhteşem stadı kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımıza, emek veren herkese, her kuruma  teşekkür ediyoruz. Biz de bu vesileyle Stada isim olarak, Adana Alparslan Türkeş Stadyumu yakışır diyoruz.'' dedi.

 

ADANA ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ÇAĞRI KORKUT'UN AÇIKLAMASI

 

Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adanamıza yakışacak en güzel isim, Adana Alparslan Türkeş Stadyumu.'' dedi.

 

 
Yeni stadyuma isim aramaya gerek yok. İsmi #AdanaAlparslanTürkeşstadyumu olsun!
 
 
Resim
ÖS 7:32 · 31 May 2020·Twitter for Android

 

 
Adanamıza Yakışacak En Güzel İsim #AdanaAlparslanTürkeşStadyumu
 
 
Resim
ÖS 7:06 · 31 May 2020·Twitter for Android
 
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Korkut, Adana Alparslan Türkeş Stadyumu, Adana stadyum, stad, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı