MHP'li Başkanlar Üreticilerin Hasad Sevincini Paylaştı
Haber Detayı
01 Haziran 2020 - Pazartesi 08:45 Bu haber 2722 kez okundu
 
MHP'li Başkanlar Üreticilerin Hasad Sevincini Paylaştı
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam ilçesinde devam eden buğday hasadına birlikte katıldılar.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkanlar Üreticilerin Hasad Sevincini Paylaştı

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam ilçesi'nin Cerenli ve Kaşobası Mahallelerinde devam eden buğday hasadına birlikte katılarak, çiftçilerin hasat sevincini paylaşıp hayırlı olsun dileklerini sunduktan sonra üreticilerin yaşadığı sıkıntıları dinledi.

 

SİZLERE HİZMET EDEN BELEDİYE BAŞKANINIZA SAHİP ÇIKIN

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, hasad mevsiminde çiftçilere yapılan ziyarette milliyetçi üretken belediyecilik vurgusu yaparak, ''Genel Başkanımız kıymetli hemşehrimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde partimizin uhdesinde yerel yönetimlerimiz, milliyetçi üretken belediyecilik ilkesiyle sizler için çalışmaktadır. Adil, dürüst, çalışkan, şeffeflık ilkesini temsil eden MHP'li belediyeler mazeret değil hizmet üretir. Sarıçam'da da 'Çiftçiden bana ne, tarım benim işim değil' demeyen bir anlayışla çalışan bir belediyeniz var. Bu belediye sizin belediyeniz, belediyenize, başkanınıza sahip çıkın." dedi.

 

REFAH SEVİYESİ YÜKSELEN BİR SARIÇAM'I BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ

 

Adana’nın merkez ilçesi Sarıçam’da halkın sorunlarına çözüm odaklı etkin hizmetleriyle dikkat çeken, her ekim-dikim öncesinde ve hasat öncesinde tarlaların kapalı yollarını açarak üreticilerin işini kolaylaştıran Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, üreticilere yapılan ziyarette yaptığı açıklamada, ''Göreve geldiğimizden bu yana 6 yıldır siz değerli vatandaşlarımız için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Halka hizmeti Hakk’a hizmet anlayışıyla çalışıyoruz ve şehir-kırsal ayrımı yapmıyoruz. Sarıçam’ın her metrekaresinde iz bırakmak istiyoruz. Bize göstermiş olduğunuz bu sevgi, dualarınız bizi asla şımartmıyor; aksine daha çok çalışmaya sevk ediyor. Hedefimiz; kalkınmış, refah seviyesi yükselen, huzurlu, her bakımdan cazibe merkezine dönüşen bir Sarıçam. Bunu sizlerle, sizin verdiğiniz kıymetli desteklerinizle birlikte başaracağız." dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Ulud
Yorumlar
Haber Yazılımı