MHP'li Sözlü'den MHP Adana İl Teşkilatı'na Ziyaret
Haber Detayı
05 Temmuz 2021 - Pazartesi 19:22 Bu haber 4654 kez okundu
 
MHP'li Sözlü'den MHP Adana İl Teşkilatı'na Ziyaret
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'yı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü'den MHP Adana İl Teşkilatı'na Ziyaret

Coronavirüs salgını sürecinde normalleşmeye geçilmesiyle birlikte siyasi çalışmaların yoğunlaştığı bir dönemde MHP Adana İl Teşkilatı'na ziyarette bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve yönetim kurulu üyeleri ile Adana ve ülke gündemine dair konularda istişarelerde bulundu.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

Adana ve ülke genelinde siyasi çalışmaların yoğunlaştığı bir dönemde MHP Adana İl Teşkilatı'na ziyarette bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, ziyaretiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''MHP Adana İl Başkanlığımızı ziyaret ederek İl Başkanı Sayın Bünyamin Avcı ve yönetim kurulu üyeleri ile Adana'da ve Türkiye genelinde partimizin siyasi gündemi ve Genel Başkanımızın direktifleri doğrultusunda yürüttüğümüz güncel çalışmalarımız hakkında istişarede bulunduk.'' dedi.

 

MHP ADANA İL BAŞKANLIĞI'NDAN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

MHP Adana İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından, İl Başkan Yardımcılarından Sayım Azmaz, Şevki Kaya, Burhan Kızıl, İlyas Kaya ve İl Sekreter Yardımcısı Mahmut Çakıcı'nın hazır bulunduğu, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü'nün İl Teşkilatı'nı ziyaretiyle ilgili yapılan açıklamada, ''Sayın Genel Başkanımızın Başdanışmanı önceki dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü, İl Başkanımız Sayın Bünyamin Avcı'yı ziyaret etti. Ülke ve yerel gündem üzerinde değerlendirmelerde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.'' denildi.

 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Hüseyin Sözlü, MHP Adana, Bünyamin Avcı, ziyaret, istişare, Adana gü
Yorumlar
Haber Yazılımı