MHP'li Sözlü'den Devlet Bahçeli Köprüsü Yorumu
Haber Detayı
05 Eylül 2020 - Cumartesi 01:20 Bu haber 14738 kez okundu
 
MHP'li Sözlü'den Devlet Bahçeli Köprüsü Yorumu
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, kendisinin başlattığı proje olan Devlet Bahçeli Köprüsü'nün isminin değiştirilmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü'den Devlet Bahçeli Köprüsü Yorumu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin önerisiyle ismi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olarak değiştirilen Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Belediye Başkanlığı döneminde başlatıp inşaatın yarısını tamamlayan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, bazı şeylerin ismini bizzat sahipleri değiştirse de o şeyin ruhunun değiştirilemeyeceğini belirterek, köprü var oldukça adının halk dilinde Devlet Bahçeli Köprüsü olarak anılacağını söyledi. 

 

KAĞIT ÜZERİNDE İSMİ DEĞİŞSE DE HALKIMIZ DEVLET BAHÇELİ KÖPRÜSÜ DİYE ANACAK

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Devlet Bahçeli Köprüsü'nün isminin değiştirilmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı değerlendirmede, ''Bazı şeylerin ismini değiştirsenizde ruhunu değiştiremezsiniz. Hatta bizzat sahipleri o ismi değiştirse bile... Birşeylerin kağıt üzerinde değişmesi ruhunu revize edemez. Devlet Bahçeli ismi atılan temel ile birlikte söz konusu yapı var oldukça halkın dilinde daima var olacaktır.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, Devlet Bahçeli Köprüsü, isim değişikliği, ruhu değişmez, sahipleri bile, MHP Haberleri, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı