MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz Güven Tazeledi
Haber Detayı
04 Eylül 2020 - Cuma 14:32 Bu haber 8462 kez okundu
 
MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz Güven Tazeledi
MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, İlçe Teşkilatı'nın 13. olağan kongresinde güven tazeleyerek yeniden seçildi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz Güven Tazeledi

Coronavirüs salgını nedeniyle yoğun tedbirlerin alındığı Merkez Düğün Salonu'nda yapılan MHP Karaisalı İlçe Teşkilatı'nın 13. Olağan Kongresinde, tek liste ile girilen seçimde MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, güven tazeleyerek yeniden seçildi.

 

MHP KARAİSALI İLÇE KONGRESİ'NE YOĞUN KATILIM

 

Divan Başkanlığını MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Yeşim Akkaş'ın yaptığı MHP Karaisalı İlçe Kongresi, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, MHP İl ve İlçe Yöneticileri, Karaisalı Ülkü Ocakları Başkanı Kenan Küçük, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve partililerin katılımıyla gerçekleşti.

 

BİRLİK BERABERLİK CÜMLESİNİN EN ÖNEMLİ OLDUĞU BİR DÖNEMİ YAŞIYORUZ

 

MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, İlçe kongresinde yaptığı konuşmada, ''Kongrelerde her zaman söylenen birlik ve beraberlik cümlesinin belki de en önemli olduğu bir dönemi yaşıyoruz. Dedelerimizin geçmişte söylediği gibi yedi düvel bir olmuş her iki taraftan üzerimize gelmenin tüm yollarını aramaktadırlar. 15 Temmuz kalkışması sonrası her türlü hainlerden arınarak kendine gelen TSK bir taraftan Suriye ve Irak’ta hain PKK'nın inlerini başlarına yıkarak inlerinden çıkamaz hale getirirken, ülkemiz içerisinde yok olmalarını başarmışlardır. TSK ülkemizin yaklaşık 50 yıldır çektiği terör belasının sonunu getirmek üzere tüm çalışmalarını eksiksiz yerine getirmektedirler. Diğer taraftan kardeş ülke Azerbaycan’ın, dost ülke Libya’nın yardımına koşan, mazlumların yanındayım diyen ordumuz Mavi Vatan dediğimiz denizlerimizde de artık ben varım demektedir.''dedi.

 

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR

 

MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, ''Yıllarca devletimizi sadece kara toprak parçasından ibaret gibi algı yaparak bizlere denizleri yok saydırmışlar, petrol aramalarını tamamen kontrollerine almışlardır. Ne zaman ki kendi petrol arama gemilerimizi üretip denizlerimizde arama yapmaya başladık işte o zaman tüm devletler üzerimize gelmeye başladılar. Korkunun ecele faydası yoktur. Türk milleti bir bütündür. Mavi vatana da kanı pahasına sahip çıkacaktır. Akdeniz'in derin sularında ne tür rezervlerin olduğunu çok iyi bilen ülkeler, bizi Akdeniz’den uzaklaştırmak istemektedirler. Hiç boşuna uğraşmayın. Türk milliyetçileri, MHP'nin ülkeyi karşılıksız seven tüm mensupları, devlet adamı, Türk Dünyasının Bilge Lideri olan saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin önderliğinde şahsi hiçbir beklenti içerisine girmeden ülkemizin menfaatleri doğrultusunda Cumhur İttifakı’na desteğini sürdürmektedir.'' dedi. 

 

MAVİ VATANIMIZ KUTSALDIR ASLA VAZGEÇMEYİZ

 

MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, ''Son olarak Karaisalı’dan tüm dünyaya sesleniyorum. Mavi vatanımızın bir bardak suyu dahi bizim için kutsaldır. Asla vazgeçmeyiz. Yaşlımız, gencimiz, kadınımız, erkeğimiz. Hepimiz Türk milletinin askerleriyiz. Yüzmesini de çok iyi biliriz. Unutmayın Akdeniz’de yüzmek cesaret ister. Bu duygu ve düşüncelerle kongremizin Türk milletine ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne hayırlı uğurlu olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.'' dedi.

 

 

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ'NİN MESAJI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin MHP Karaisalı İlçe Kongresine gönderdiği mesaj katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. MHP Lideri Bahçeli, mesajında, ''Bizim nihai hedefimiz bellidir, o da; İlay-ı Kelimetullah’ı cihana hâkim kılmaktır. Kızılelma yeminimiz, Turan ülkümüzdür. Ulaşılacak hedefimiz Türkiye’yi süper güç mertebesine çıkarmaktır. Sahip olduğumuz vizyon, taşıdığımız misyon istikbalin ufkuna huzur, güvenlik, istikrar ve istiklal içinde vasıl olabilmektir. Milliyetçi Hareket Partisi ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen cömert, cesur, duyarlı, ahlaklı, milli ve ilkeli bir iradenin marka değeri çok yüksek bir millet eseridir. İnancım odur ki, bugünkü kongreden çıkacak sonuç ne olursa olsun kazanan davamızdır, kazanan dava arkadaşlarımızdır, kazanan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu kapsamda, istiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan da Türkiye olacaktır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket öylesine müşfik ve muhterem bir gönüle haizdir ki, kazanan Türkiye ve Türklük olduktan sonra kaybetmek bile bizim için şerefli bir sonuçtur.'' dedi.

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, şunu diyen bir yazı 'istiklal için birlik istikbal için di KAZANAN TÜRKİY OLACAK MİLLİYETÇİ KARAİSALI 13.0LAG TAR''

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

Resim

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

 

Resim

 

Resim

 

 Resim

 

Resim

 

 Resim

 

Resim

 

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Yeşim Akkaş ve Sezai Yılmaz dahil, ayakta duran insanlar ve açık hava

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Karaisalı İlçe Başkanı, Sezai Yılmaz, ilçe kongresi, Saadettin Aslan,
Yorumlar
Haber Yazılımı