MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç Güven Tazeledi
Haber Detayı
04 Eylül 2020 - Cuma 13:50 Bu haber 8767 kez okundu
 
MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç Güven Tazeledi
MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç, İlçe Teşkilatı'nın 13. olağan kongresinde güven tazeleyerek yeniden seçildi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç Güven Tazeledi

MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç, İlçe Teşkilatı'nın 13. olağan kongresinde güven tazeleyerek yeniden seçildi.
Coronavirüs salgını nedeniyle yoğun tedbirlerin alındığı Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan MHP Pozantı İlçe Teşkilatı'nın 13. Olağan Kongresinde, tek liste ile girilen seçimde MHP Pozantı İlçe Başkanı Şeref Dinç, güven tazeleyerek yeniden seçildi.

 

MHP POZANTI İLÇE KONGRESİ'NE YOĞUN KATILIM

 

Divan Başkanlığını MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk'ün yaptığı MHP Pozantı İlçe Kongresi, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, MHP İl ve İlçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve partililerin katılımıyla gerçekleşti.

 

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ'NİN MESAJI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin MHP Pozantı İlçe Kongresine gönderdiği mesaj katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. MHP Lideri Bahçeli, mesajında, ''Bizim nihai hedefimiz bellidir, o da; İlay-ı Kelimetullah’ı cihana hâkim kılmaktır. Kızılelma yeminimiz, Turan ülkümüzdür. Ulaşılacak hedefimiz Türkiye’yi süper güç mertebesine çıkarmaktır. Sahip olduğumuz vizyon, taşıdığımız misyon istikbalin ufkuna huzur, güvenlik, istikrar ve istiklal içinde vasıl olabilmektir. Milliyetçi Hareket Partisi ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ diyen cömert, cesur, duyarlı, ahlaklı, milli ve ilkeli bir iradenin marka değeri çok yüksek bir millet eseridir. İnancım odur ki, bugünkü kongreden çıkacak sonuç ne olursa olsun kazanan davamızdır, kazanan dava arkadaşlarımızdır, kazanan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu kapsamda, istiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan da Türkiye olacaktır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket öylesine müşfik ve muhterem bir gönüle haizdir ki, kazanan Türkiye ve Türklük olduktan sonra kaybetmek bile bizim için şerefli bir sonuçtur.'' dedi.

 

Resim

 

Görüntünün olası içeriği: yazı

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekan

 

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

 

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Pozantı, Şeref Dinç, ilçe kongresi, güven tazeledi, Mustafa Çay, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı