MHP'li Sözlü'den Çok Konuşulacak Yol Ayrımı Açıklaması
Haber Detayı
22 Kasım 2021 - Pazartesi 20:25 Bu haber 5571 kez okundu
 
MHP'li Sözlü'den Çok Konuşulacak Yol Ayrımı Açıklaması
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, yol ayrımını kesin bir dille ifade ederek, herkesin kendi yoluna gitmesi noktasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü'den Çok Konuşulacak Yol Ayrımı Açıklaması

Çöl Kaplanı Ömer Fahrettin Paşa'nın vefatının 73. yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Medine ve kutsal emanetleri savunup Milli Mücadele yıllarında ön saflarda kahramanlıklar gösteren Çöl Kaplanı Ömer Fahrettin Türkkan Paşa’ya gereken hürmeti göstermeyen sözde Cumhuriyetçi ve Müslümanlara tepki gösterdi.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ: ONLAR KENDİ YOLUNA BİZ KENDİ YOLUMUZA

 

Cumhuriyet düşmanlarına methiyeler düzüp de vatanı savunanları görmezden gelenlerle yollarının ayrı olduğunu kesin bir dille ifade eden MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İskilipli Atıf'a, Şeyh Sait'e, Seyit Rıza'ya ölüm yıl dönümlerinde methiyeler düzüp Cumhuriyet Düşmanlığı yapanlar, niçin Fahrettin Paşa'yı görmezler? İstanbul'un 'dön artık' talimatlarına rağmen 'Peygamberimizin kabrinin olduğu toprakları İngiliz işgalcilere çiğnetmem' diyerek, 2 yıl 7 ay Mehmetçik'lerle aç susuz Medine'yi ve kutsal emanetleri savunan, Anadolu'ya döndüğünde de ara vermeksizin Atatürk'le Milli Mücadelenin ön saflarında yer alan Fahrettin Paşa, maalesef ne sözde müslümanlar ne de sözde Cumhuriyetçilerden hak ettiği hürmeti görememiştir. Olsun onlar yoluna biz yolumuza. Bizim yolumuz vefa yolu, Cumhûriyeti kuranların ve yaşatanların yolu. Allah razı olsun onlardan. Çöl Kaplanı Ömer Fahrettin Paşa’yı vefatının yıl dönümünde rahmet ve minnet ile anıyoruz. Aziz ruhu şâd, mekânı cennet olsun.'' dedi.

 

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı '"Medine Kalesi' 'nden Türk bayrağını ben kendie elimle indiremem, eğer mutlaka tahliye edecekseniz buraya başka bir kumandan gönderin." FAHREDDİN TÜRKKAN 22 KASIM 1948 Fahreddin Tünkkan Vefatının sene-i devriyesinde Medine kahramanı, Çöl Kaplanı Fahreddin Paşa'yı rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. ማያም MİLLİYETÇİ HAREKET PARTISİ Im milliyetcihareketpartisi /MHP Bilgi' görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, yol ayrımı, sözde Cumhuriyetçi, herkes kendi yoluna, Çöl Kaplanı, Fahrettin Paşa, yıl dönümü, vefatının, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı