MHP'li Sözlü'den Akşener ve Fatih'ine Sert Tepki
Haber Detayı
18 Ekim 2021 - Pazartesi 20:28 Bu haber 2149 kez okundu
 
MHP'li Sözlü'den Akşener ve Fatih'ine Sert Tepki
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Meral Akşener ve Fatih'ine yönelik çok sert eleştirilerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü'den Akşener ve Fatih'ine Sert Tepki

 Diyarbakır'a ikinci kez gittiği halde evlatları dağa kaçırılan Diyarbakır Anneleri’ni ziyaret etmeyip öldürülen PKK'lıların isimlerinin yazılı olduğu bir panonun önünde HDP'liler ile fotoğraf çektiren Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Meral Akşener'e göndermede bulunduğu açıklamasında, söz konusu tablonun önünde tebessüm ederek fotoğraf çektirenlerin 'Milli Haysiyet' sahibi olduğunu kimsenin iddia edemeyeceğini söyledi.

 

EMREM İMAMOĞLU'NUN DİYARBAKIR ZİYARETİNDE NE OLDU?

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Fatih Sultan Mehmet Han'a benzeterek gaz verip Cumhurbaşkanı Adaylığı için hazırladığı Ekrem İmamoğlu'na ''Ablasının Fatih'i.'' diyen MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır ziyareti için eleştirilerde bulundu. Milliyetçi oyları devşirebilmek için zaman zaman Milliyetçilikten bahseden Meral Akşener'in desteklediği Ekrem İmamoğlu, HDP Eş Başkanı Mithat Sancar ve HDP'li Sırrı Sakık’la birlikte 'Hafıza Odası' isimli serginin açılışına katıldı. Diyarbakır'a ikinci kez gittiği halde evlatları dağa kaçırılan Diyarbakır Anneleri’ni ziyaret etmeyen Ekrem İmamoğlu, öldürülen PKK'lıların isimlerinin yazılı olduğu bir panonun önünde HDP'liler ile fotoğraf çektirdi. MHP'li Hüseyin Sözlü'den öldürülen PKK'lıların isimlerinin yazılı olduğu bir panonun önünde resim çektirenlere sert tepki geldi.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN TABLO ÖNÜNDE RESİM ÇEKTİRENLERE SERT TEPKİ

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Fatih Sultan Mehmet Han'a benzeterek gaz verdiği Ekrem İmamoğlu'na ''Ablasının Fatih'i.'' diyen MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır ziyaretinde öldürülen PKK'lıların isimlerinin yazılı olduğu bir panonun önünde resim çektirenlere tepki gösterdiği açıklamasında ''Bu kadro ile bu tablonun önünde tebessüm edebilenin 'Milli Haysiyet' sahibi olduğunu kimse iddia edemez. Ablasının Fatih'i... Hala orada burada Bozkurt işareti yapmaktan vazgeçmeyip bir taraftan da İmamoglu'nu Fatih'e benzeten Meral Ablaları ile de HDP'yi yanlarına alarak güya siyaset yapan Milliyetçi Müsveddesi İP'çiler artık utansalar diyorum; yüzleri varsa tabi ki?'' dedi.

 

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, tablo önünde, fotoğraf,
Yorumlar
Haber Yazılımı