MHP'li Özdemir Solak Medyanın Oyununu Deşifre Etti
Haber Detayı
18 Ekim 2021 - Pazartesi 09:49 Bu haber 3094 kez okundu
 
MHP'li Özdemir Solak Medyanın Oyununu Deşifre Etti
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, iz azdırma yöntemiyle MHP'ye iftira atan solak medyaya tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir Solak Medyanın Oyununu Deşifre Etti

Muhalif cenahın Anayasa'nın ilk dört maddesini değiştirme gayretinde olduğu bilinirken, bu konuda MHP'yi suçlama hadsizliğine düşen Sözcü Gazetesi'ne tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, 2023 seçimlerini kaybedeceklerini anlayan muhalif cenahın, FETÖ'nün yalan ve iftira taktiğiyle iz azdırarak MHP'yi karalamaya çalıştığını söyledi.

 

RUHAT MENGİ'NİN YAPTIĞI RÖPORTAJ YALAN VE İFTİRA NİTELİĞİ TAŞIYAN BEYANLARLA DOLU

 

Aradan geçen her gün biraz daha fütursuzlaşan, yalan, iftira ve ahlaksızlığın dibine batan zillet çevrelerindeki bazı kişi ve kuruluşların tutum ve beyanları, şeref ve onur kavramının beşeri hayattaki öneminin ne derecede önemi olduğunu gösteriyor. Zilletin yayın grubu arasında kendisini konumlandıran Sözcü Gazetesi’nde bugün Ruhat Mengi tarafından Süheyl Batum ile yapılan röportaj baştan sona maksatlı, soru ve cevaplarıyla yalan ve iftira niteliği taşıyan beyanlarla dolu ve dahi bildiğiniz deli saçmasıdır!

 

SÖZCÜ'NÜN FETÖ METODLARINA BÜRÜNMESİ TESADÜF DEĞİLDİR

 

Her gün türlü yalanlarla yol almaya çalışan ancak her yalanı yatsıyı dahi bulamadan ortaya çıkarak rezil olan, toplumun huzur ve dirliğini bozmaya,  terör odaklarının adeta hamiliğine soyunan CHP’nin yanında konumlanan Sözcü’nün FETÖ metodlarına bürünmesi tesadüf değildir! Kemal Kılıçdaroğlu’nun PKK’ya yakın İMC TV’de katıldığı bir programda anayasanın değiştirilmesi teklif dahi edilemeyecek maddelerini değiştirme niyetinde olduklarına dair beyanı arşivlerle sabittir, delilli ve açıktır. HDP’nin gönlünü hoş tutma, güdümünde kalma uğraşı kesindir.

 

ANAYASANIN İLK DÖRT MADDESİ KONUSUNDA MHP'YE ATILAN İFTİRA

 

Hal böyleyken Ruhat Mengi hanımefendinin, Sayın Genel Başkanımızın geçen hafta TBMM grup toplantımızda Kılıçdaroğlu’da yönelttiği 5 soruyu “anlaşılması güç” olarak tanımlaması nasıl bir garabet ve akıl tutulmasıdır? Bu hanımefendi neyin uğraşındadır? Hangi alemde yaşamaktadır? Bunlardan daha vahimi, bahse konu olan röportajda, benzer konunun geçtiği bir başka yerde verilen cevapta Süheyl Batum’un isnatlarının ve maksatlı beyanlarının üzerine atılan başlıktır. Sözcü gazetesi, MHP’nin anayasanın ilk dört maddesini kaldırmak istediğini iddia etmiş!

 

SOLAK MEDYANIN İZ AZDIRMA YÖNTEMİ

 

Bırakın Türkiye’yi, dünyanın herhangi bir yerinde dahi MHP’nin anayasanın ilk dört maddesi konusundaki sarsılmaz ve kararlı tutumu bilinmesine rağmen böylesi bir başlığı atacak kadar alçalan Sözcü gazetesi, idari adresiniz Pensilvanya’ya ne ara taşındı? Bugün anayasanın ilk dört maddesini kaldırmak isteyen, Türklüğün anayasadaki varlığından rahatsız olan CHP ve dostlarımız tanımlamasında yer alan terör örgütü PKK’nın uzantısı HDP’dir, İP’tir! Bunu bilmeyen mi var? HDP’yi meşru görmek anayasanın ilk dört maddesinden vazgeçmektir!

 

2023 SEÇİMİNDE HÜSRANA UĞRAYACAKLARINI ANLAYANLAR YALAN VE İFTİRAYA BEL BAĞLADI

 

2023’te akıbetlerinin hüsrana uğrayacağını görenlerin yalan ve iftiraya bel bağlamaları gerçekte ne kadar aciz bir durumda olduklarını işaret ediyor. Bu çevrelere rağmen Türkiye milli birlik ve beraberliğinden ödün vermeden, huzur ve istikrarını koruyarak yoluna devam edecektir.

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, iz azdırma, yöntemi, MHP, iftira atan, solak medya, Anayasa, ilk dört madde, karalayanlar, değişiklik, taktik
Yorumlar
Haber Yazılımı