MHP'li Yılmaz'dan Muhaliflerin Yalan Siyasetine Tepki
Haber Detayı
18 Ekim 2021 - Pazartesi 11:56 Bu haber 2308 kez okundu
 
MHP'li Yılmaz'dan Muhaliflerin Yalan Siyasetine Tepki
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, milli güvenlik sorunu haline gelen yalan siyaseti yürütenler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yılmaz'dan Muhaliflerin Yalan Siyasetine Tepki

Siyasi cinayetlerin işlenebileceği kaygısını dillendiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalan siyasetinin milli güvenlik sorunu haline geldiğine dikkat çeken TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi ve MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, toplumsal olayları kaşımak ve kargaşa çıkarmaya yönelik yapılan açıklamaların incelenmesi gerektiğini söyledi. 

 

CHP LİDERİ KEMAL KILIÇDAROĞLU NE DEDİ?

 

Siyasi iktidarın çok daha sert ortamda siyaset yapma arayışına gireceğine dikkat çeken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''Ben şundan eminim, eğer belli gruplar ellerine silah alıp belli kişileri öldürme yoluna gitmezlerse bir gerilim olmaz. Umarım öyle bir tablo da Türkiye'de yaşanmaz. Siyasi cinayetler. Böyle kaygılarım var.'' sözlerine tepki gösteren MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi olarak görev yapması nedeniyle uyarılarda bulunarak, zaman ve zemin açısından manidar açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalan siyasetinin milli güvenlik sorunu haline geldiğini söyledi.

 

MHP'Lİ ÜMİT YILMAZ'DAN SİYASİ CİNAYETLER SÖYLENTİSİNE TEPKİ

 

Ana muhalefet partisi lideri Sayın Kılıçdaroğlu sorumsuz açıklamalarına bir yenisini daha ekleyerek önümüzdeki günlerde siyasilere suikast düzenlenebileceği şeklinde açıklamada bulunmuştur. Seçimlere hızla yaklaşıldığı, pandemiden kaynaklanan ekonomik sıkıntıların arttığı ve siyaseten ülkenin gerilim yaşadığı bir dönemde bu tür açıklamalar oldukça manidardır.

 

KARGAŞA ÇIKARMAYA YÖNELİK YAPILAN ASILSIZ AÇIKLAMALARIN ARKASI ARAŞTIRILMALI

 

Zira Sayın Kılıçdaroğlu toplumun kahir ekseriyetini ilgilendiren zamanlarda asılsız açıklamalar yaparak toplumsal kargaşa çıkarmayı beklediği geçmiş dönemlerde bildiğimiz taktiklerdir. Buna en güzel verilecek örnek ise yüksek öğretim sınavlarından iki gün önce Katarlı öğrencilerin sınavsız tıp fakültelerine alınacağı yalanıdır. Sınava girecek iki buçuk milyon öğrencinin yanı sıra aileleri ile beraber on milyon insanı doğrudan etkileyen bir sınavdan önce toplumsal kargaşa çıkarmaya yönelik bu yalan açıklamaların arkası araştırılmalıdır.

 

​TOPLUMSAL OLAYLARI KAŞIMAK ADINA YAPILAN AÇIKLAMALAR İNCELENMELİ

 

Yine aynı Kılıçdaroğlu tarafından Afganistan da yaşanan gelişmeler sonucunda ülkemize 1 milyon Afgan göçmen girdiğine yönelik yalan ifadeler daha unutulmamıştır. Göç ve göçmen konusunda hassasiyet yaşandığı ve bazı göçmenlerle vatandaşlarımız arasında ufak tefek anlaşmazlıkların yaşandığı bir dönemde yine toplumsal olayları kaşımak adına yapılan bu yalan ifadelerde yakından incelenmelidir.

 

​YALAN SİYASETİ YAPANLAR MİLLİ GÜVENLİK SORUNU HALİNE GELDİ

 

Sayın Kılıçdaroğlu’nun yaptığı yalan siyaseti üzerine daha birçok kaynak bulmak mümkündür. Ancak bu son açıklama zaman ve zemin açısından bakılınca ana muhalefet liderinin nasıl milli güvenlik problemi haline geldiğinin en iyi göstergesidir. Zira siyasi cinayetlerin işleneceği şeklinde ifadeler eğer doğru ise gerekli bilgi ve belgelerle ilgili kuruluşlara başvurulması gereken ciddi bir olgudur. Eğer böyle bir bilgi ve belge ellerinde olmadan söylenmiş ise, arkasında iyi niyet aranmayacak kadar önemli ve irdelenmesi gereken bir durumdur.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Düzce Milletvekili, Ümit Yılmaz, milli güvenlik sorunu, haline gelen, yalan siyaseti, yapan muhalifler, siyasi cinayetler, tartışması, iddialar, MHP, TBMM
Yorumlar
Haber Yazılımı