Bahçeli'den Özdemir Bayraktar İçin Taziye Mesajı
Haber Detayı
18 Ekim 2021 - Pazartesi 18:24 Bu haber 1984 kez okundu
 
Bahçeli'den Özdemir Bayraktar İçin Taziye Mesajı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yerli ve Milli SİHA'ların fikir babası Özdemir Bayraktar'ın vefat etmesi nedeniyle açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli'den Özdemir Bayraktar İçin Taziye Mesajı

Yerli ve Milli SİHA'ların fikir babası Baykar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar'ın vefat etmesi nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İnsansız Hava Aracı teknolojisinin yükselişinde kilit rol üstlenen Özdemir Bayraktar'in ailesine ve Türk Milletine bassağlığı diledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN ÖZDEMİR BAYRAKTAR İÇİN TAZİYE MESAJI

 

72 yaşında hayatını kaybeden Selçuk, Haluk ve Ahmet Bayraktar'ın babası yüksek mühendis Özdemir Bayraktar'ın vefat etmesi nedeniyle sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Türkiye’mize yaptığı hizmetlerle milletimizin haklı takdir ve övgüsünü kazanan, milli ve yerli silah sanayinin gelişmesinde muazzam çabası olan, bu kapsamda öncü vasfıyla tanınan BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Özdemir Bayraktar’ın vefatından büyük bir üzüntü duydum. İnsansız hava aracı teknolojisinin yükselişinde kilit rol üstlenen, aynı şekilde milli teknoloji hamlesinde müstesna bir yeri bulunan Sayın Özdemir Bayraktar’a Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor; muhterem ailesine, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Yerli ve Milli SİHA, fikir babası, Özdemir Bayraktar, hayatını kaybetti, taziye mesajı, Türkiye, silah üretimi, teknoloji, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı