MHP'li Şimşek'ten Ak Parti'ye Ehliyet Affı Hatırlatması
Haber Detayı
04 Haziran 2022 - Cumartesi 09:14 Bu haber 5025 kez okundu
 
MHP'li Şimşek'ten Ak Parti'ye Ehliyet Affı Hatırlatması
MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, bir türlü TBMM gündemine alınmayan Ehliyet Affı konusunu bir kez daha dile getirdi.
MHP Haberi
MHP'li Şimşek'ten Ak Parti'ye Ehliyet Affı Hatırlatması

Geçimini şoförlükten sağlayan 1 milyon kişinin ehliyetine el konulduğundan dolayı mesleğini icra edememesi sorununu bir kez daha TBMM'de dile getiren MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, ölümlü kazaya sebebiyet vermeyip bir şekilde ehliyetine el konulan şöförlere ehliyet affı çıkarılmasını istedi. 

 

MHP'Lİ BAKİ ŞİMŞEK EHLİYET AFFI KONUSUNU BİR KEZ DAHA DİLLENDİRDİ

 

MHP Milletvekillerinin defalarca TBMM'de dile getirmesine ve önerge sunmasına rağmen bir türlü TBMM gündemine alınmayan Ehliyet Affı konusu hakkında bir kez daha konuşan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, ''Pandemi süreci içerisinde vatandaşlarımızı rahatlatma adına birçok yasa çıkartılmış, öğrenci affından vergi affına kadar birçok düzenleme yapılmıştır. Trafik kazası yapıp, ölümlü kazaya sebebiyet vermeyip ya da alkollü araç kullanmaktan, aşırı hız yapmaktan dolayı ehliyetine el konulmuş 1 milyona yakın insanımız mağdur durumdadır. Özellikle geçimini şoförlükten sağlayan, direksiyon sallayarak sağlayan insanlarımız mutlaka bir ehliyet affı beklemektedir. Bunun mutlaka Meclisin gündemine alınmasını ve bu 1 milyona yakın insana bir defaya mahsus olmak üzere bir af çıkartılmasını talep ediyor, saygılar sunuyorum.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili, Baki Şimşek, bir türlü, TBMM gündemi, alınmayan, Ehliyet Affı, konusunu, bir kez daha, dile getirdi, TBMM, şoförlük, mesleği, ceza, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı