MHP'li Özdemir: Onlara Aynı Acılı Duyguyu Yaşatacağız
Haber Detayı
03 Haziran 2022 - Cuma 12:40 Bu haber 2367 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: Onlara Aynı Acılı Duyguyu Yaşatacağız
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP'nin siyasetçi ve gazetecileri tehdit ettiğini idda eden gazeteciye cevap verdi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: Onlara Aynı Acılı Duyguyu Yaşatacağız

Korkusuz gazetesinde yayınlanan 'Biz, Milliyetçi Hareket Partisi’ni 1970’lerden de biliriz' başlıklı köşe yazısında, MHP'nin 2018 yılı seçimi sonrasında verdiği ilanı tehdit olarak algılayıp günümüzde benzeri bir tehdidin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapıldığı yönünde mesnetsiz iddialarda bulunan Korkusuz gazetesi yazarı Ümit Zileli'ye tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, 2018 yılında MHP'nin gazetelere verdiği ilanla maskesi düşen Ümit Zileli ve türevlerine, 2023 seçimlerinde aynı acı duyguyu yaşatacaklarını söyledi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ NE DEDİ?

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ''Kemal Kılıçdaroğlu, Van'daki konuşmasında, 'Selahattin Demirtaş’ın, Osman Kavala’nın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize katılacaksınız.' dedi. Sayın Kılıçdaroğlu, anlaşılan aklın başından gitmiş, çok istekliysen, terörist Demirtaş’ın hasretini ziyadesiyle çekiyorsan, Kavala olmadan yaşayamam diyorsan, biraz daha devam et, sonunda kanun yoluyla onların koğuşundaki boş bir ranzaya sen de kapağı atarsın, nihayet çulunu serer, duvara da halını asarsın.'' demişti. 

 

Korkusuz gazetesi yazarı Ümit Zileli, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sözleri üzerinden mesnetsiz iddialarda bulunarak, MHP ve Devlet Bahçeli hakkında bir yazı kaleme aldı.

 

 

ÜMİT ZİLELİ'DEN MHP VE DEVLET BAHÇELİ YAZISI

 

MHP'nin 1980 öncesinde 5 bin Şehit vererek sürdürdüğü kutlu mücadeleyi içindeki Erik Kurusunu kusarak kötülemeye çalışan Korkusuz gazetesi yazarı Ümit Zileli, 'Biz, Milliyetçi Hareket Partisi’ni 1970’lerden de biliriz' başlıklı köşe yazısında, Alparslan Türkeş'in yetiştirdiği Ülkücülerin Komünist avına çıktığını ama darbe sonrasında hapse düştüklerini hatırlatarak, ''Fikirlerimiz iktidarda biz ise hapishanedeyiz'' söyleminden yola çıkarak MHP'nin iktidarlara olan etkisini mesnetsiz iddialarla kendince ispatlamaya çalıştı.

 

Ülkücüleri sokaktan uzak tutan Devlet Bahçeli'nin Genel Başkan olduktan sonra MHP'yi 1999'da iktidara taşıdığını ve son 20 yıllık süreçte ise 'en kritik anların adamı' olarak tarihe geçtiğini belirten Ümit Zileli, Ak Parti'nin tek başına iktidar olmasında başlıca rolü oynadığını iddia ettiği Devlet Bahçeli'nin, Ak Parti'nin 20 yıllık tek parti iktidarının temelinde birincil rol oynayan kişi olduğunu söyledi. MHP ile Ak Parti'nin birbirine muhalif oldukları dönemde yaşananları hatırlatarak Cumhur İttifakı'na fitne sokmaya çalışan Ümit Zileli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni kurgulayan Devlet Bahçeli'nin Ak Parti'yi Kurt Kapanına sıkıştırdığını iddia etti.

 

MHP'nin baraj proplemi olmadığı halde MHP'yi her dönemde baraj altında gösteren anket firmaları ve gazetecilere tepki gösteren MHP'nin 2018 seçimi sonrası gazetelere verdiği ''Teşekkür mesajı (İftira, itham, isnat)'' başlıklı ilanda, ''Yaptıklarını, yazdıklarını, yıktıklarını, yorumlarını hiç unutmayacağız!'' sözleriyle 70 kişiyi hedef haline getirdiğini hatırlatan Ümit Zileli, konuyu günümüze getirerek, ''Devlet Bey’in, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili 'hapishane' göndermesi aklıma 2018 yılında gazetelerde ilan olarak yayımlanan yukarıdaki açıklamasını getirdi. O ilanda yer alan isimlerden bazıları ilerleyen zaman içinde ağır saldırılara uğradı.'' diyerek, MHP'nin Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef haline getirdiği yönünde mesnetsiz iddialarda bulundu.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN ÜMİT ZİLELİ'YE CEVAP

 

Müzmin MHP ve Ülkücü hasmı olduğunu yazdığı ucuz karakterli, yalan ve yanlışlarla dolu köşe yazısıyla bir kez daha gösteren, konuları çarpıtmaya çalışırken çarpılan Ümit Zileli istediği kadar kıvransın! Milletimizin MHP’ye olan güven ve iradesinin altında ezilmeye mahkûmdur. MHP demokrasi tarihimiz boyunca ne zaman siyasi bir tıkanıklık yaşanmışsa bunu ortadan kaldıran, demokrasiyi tehdit eden unsurlara karşı daima mücadele edip milletinin yanında duran, Türkiye’nin gelişim ve ilerleyişini planlayıp önünü açan konumuyla eşsiz kıymete sahiptir.

 

GERÇEKLERİ HALKA ANLATAN MHP'NİN İLANINA TEHDİT YAFTASI

 

Ülkemizin milli birlik ve bütünlüğüne kasteden çevre ve kişilere beslemediği hasımlığı fırsatını buldukça MHP’ye göstermeye çalışan çarpık Zileli, senin gibi birinden zaten MHP’nin Türkiye için üstlendiği sorumluluk ve sevdasındaki duruşunu hakkaniyetle paylaşacağın beklenemez! Senin gibiler maksatlı, hesaplı, yönlendirmeli, yalan, yanlış ve iftira dolu yazılarla MHP’ye, Sayın Genel Başkanımıza ve tertemiz dava arkadaşlarımıza karşı istediğini yazacak, böylelikle MHP’yi engellemeye çalışacak ama gerçekler kamuoyuna ilan edilince de adı tehdit olacak!

 

MHP AYNI BAŞARIYI 2023'TE GÖSTERİP SİZE AYNI ACILI DUYGUYU YAŞATACAK

 

Sevsinler sen ve senin gibilerin demokrasi anlayışını! Belli ki 2018 yılında gazetelere verdiğimiz ilan maskenizi düşürdüğünden, en önemlisi millet iradesi altında ezilmeniz ve yaptığınız her türlü tezvirata rağmen MHP’nin başarısını engelleyememiş olmanız içinizi çok acıtmış! Merak etmeyin, az daha sabredin ve 2023’te de aynı duyguyu yaşayacağınızdan emin olun. Zira milletimizin teveccühü ile MHP yine sizin gibilere rağmen yükselme başarısını sürdürecek, Cumhur İttifakı Türkiye’yi milli hedeflerine ulaştırma gayret ve sorumluluğuna devam edecektir.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, MHP, siyasetçi, gazeteciler, tehdit etti, iddiası, cevap verdi, 2018 seçimi, 2023 seçimi, acılı duygu, yaşayacaklar
Yorumlar
Haber Yazılımı