MHP'li Yalçın: Telaşa Kapılanlar Kedilerini Sokağa Saldı
Haber Detayı
03 Haziran 2022 - Cuma 19:15 Bu haber 3306 kez okundu
 
MHP'li Yalçın: Telaşa Kapılanlar Kedilerini Sokağa Saldı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP ve Bahçeli aleyhinde algı oluşturmak isteyen muhalefetin kedilerini bile sokağa salıp miyavlattığını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın: Telaşa Kapılanlar Kedilerini Sokağa Saldı

MHP'nin Türkiye genelinde başlattığı Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları ile kirli tezgahları ifşa etmesinin muhalifleri telaşlandırdığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, borazanlık eden TV kanallarının yalan, iftira ve karalama kampanyalarıyla 6+1’li ihaneti örtbas edemeyen muhalefetin, kedilerini bile MHP ve Devlet Bahçeli aleyhinde algı oluşturmaları için sokaklara saldığını söyledi.

 

MHP'NİN ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTILARI MUHALİFLERİ TELAŞA DÜŞÜRDÜ

 

MHP teşkilatlarının; CHP’nin birinci çıktığı il ve ilçelerde geniş halk kesimleriyle bire bir temas kurup zillet ittifakının “HDPKK iştirakli” kirli tezgâhlarını bütün ayrıntılarıyla ifşa etmeye başlaması, anlaşılan, şer cephesini fena telaşa düşürmüş. 

 

MUHALİFLERİN SOKAK KEDİLERİ BİLE ALGI MİYAVLAMASI İÇİN SOKAKLARA SALINMIŞ

 

Ne kadar muhalif sokak kedisi varsa MHP ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli aleyhinde algı miyavlaması için sokaklara salınmış. Nasıl zillet ittifakına borazanlık eden TV kanallarının yalan, iftira ve karalama kampanyaları 6+1’li ihaneti örtbas etmeye yetmiyorsa; sokak miyavlamaları da oy kazandırmayacak. Bırakın memleketin bütün kedilerini, bilumum karşıt fareler dahi sokaklara salınsa CHP ve hempalarının PKK’nın siyasi acentesi ile kapalı kapılar ardında sahneledikleri kirli oyunları gizlemeye yetmeyecek.

 

ESTİRİLEN RÜZGARLAR YAŞAYACAĞINIZ HÜSRANI ENGELLEYEMEYECEK

 

Ekonomik sorunlar kullanılarak, Türkiye aleyhinde estirilmeye çalışılan küresel rüzgârlar arkaya alınarak yapılan hesaplar; 2023 Haziranında zillet cephesinin yaşayacağı hüsranı engelleyemeyecek. Miyavlamak, ciyaklamak, viyaklamak; CHP’yle kuyruklarına sandık marifetiyle teneke bağlanmasına engel olamaz.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, MHP ve Bahçeli, aleyhinde, algı oluşturmak, isteyenler, muhalifler, kedileri, sokağa saldı, miyavlıyor, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı