MHP'li Semih Yalçın: Bahçeli ve MHP Susmayacak
Haber Detayı
26 Haziran 2021 - Cumartesi 13:32 Bu haber 2041 kez okundu
 
MHP'li Semih Yalçın: Bahçeli ve MHP Susmayacak
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin susturulmasını isteyenlere tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Semih Yalçın: Bahçeli ve MHP Susmayacak

HDP'nin kapatılmasını isteyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan HDP'li Sebahat Tuncel'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin kamu vicdanının gür sesi ve Türk milletinin varlık refleksi olduğunu belirterek, MHP Liderini susturmanın kimsenin haddi olmadığını söyledi.

 

HDP'Lİ SEBAHAT TUNCEL NE DEDİ?

 

Mahkeme duruşmasında MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin baskı yaptığını iddia eden HDP'li Sebahat Tuncel, yaptığı açıklamada, ''Bu baskılara direnmemiz gerekiyor. Ben kendimi savunurum ama Türkiye demokrasisi açısında direnmemiz gerekiyor. Kapatılması gereken bir şey varsa o da Bahçeli’nin ağzıdır. Bahçeli konuşmasa belki de bu ülkede demokrasi olacak.'' dedi.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN SEBAHAT TUNCEL'E TEPKİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin susturulmasını isteyen HDP'li Sebahat Tuncel'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''HDPKK’lı Sebahat Tuncel, açıklamalarından tir tir titrediği MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye dil uzatmış. MHP Liderini susturmak senin haddine mi düşmüş müsilaj ağızlı militan! Arslan kükrediğinde çakalların yüreğine elbette korku düşer. MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli kamu vicdanının gür sesi, Türk milletinin varlık refleksidir. MHP’nin susması, kardeşlik ikliminin ve sosyal barışın yok olması demektir. İstikrarsızlık, kaos ve bölünme demektir. MHP, kıyamete kadar bekamızın güvencesi ve Türk demokrasisinin emniyet supabı olarak kalacaktır.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, susmasını isteyenlere, sert tepki, kıyamete kadar, susmayacağız, MHP susarsa, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı