MHP'li Kaba: Muhalifler Ülkücülere Yenilmeye Mahkum
Haber Detayı
17 Ocak 2022 - Pazartesi 20:26 Bu haber 3771 kez okundu
 
MHP'li Kaba: Muhalifler Ülkücülere Yenilmeye Mahkum
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Milliyetçi Ülkücü Hareket'in tecrübesi karşısında bocalayan muhalifler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Kaba: Muhalifler Ülkücülere Yenilmeye Mahkum

Terör örgütüne karşı yapılan operasyonların önüne set olmaya çalışan muhaliflerin, karanlık bir girdabın içinde dönüp durmaktan öteye geçemediğine dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Cumhur İttifakı'nın güçlü iradesi karşısında oyunları bozulan muhaliflerin, Milliyetçi Ülkücü Hareket'in tecrübesi karşısında yenilmeye mahkum olduğunu söyledi.

 

CUMHUR İTTİFAKI HAİN TUZAKLARI BOZDUKÇA DAĞILIYORLAR

 

Terör örgütüne karşı yapılan operasyonların önüne set olmaya çalışan muhaliflerin, hain tuzakları bozan Cumhur İttifakı karşısında bir varlık gösteremediğine dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Terör örgütünün propaganda araçlarına, siyasi uzantılarına, STK görünümlü hücrelerine, terör savunucularına avukatlık yapan, bunlara yönelik operasyonların önünde duran Zillet-i Şer cephesi aynı karanlık girdabın içinde dönmektedir. Umduklarını Kaf Dağı’nın ardında arayan Zillet denkleminin sonuçsuz parçaları; Cumhur İttifakının bu hain tuzakları aşarak, tezgahları altüst ederek yürüyen iradesi karşısında birer birer paçavra gibi dağılmaktadır, atomlarına ayrılmaktadır.'' dedi.

 

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET'İN TECRÜBESİ KARŞISINDA YENİLECEKSİNİZ

 

İktidar olma hayallerini gerçekleştirmek isteyen muhaliflerin oynadığı her oyunun ve tertiplediği her kumpasın, Milliyetçi Ülkücü Hareket'in tecrübesi karşısında yenileceğini belirten MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Patinaja mahkum zillet hali yaşayan bu azgın güruh bütün ömrünü boş bir hayale sarılarak yaşamaktadır. Son derece iddiasız birer figür olarak genel başkanlık koltuğunda oturan zavallılar ise boş yere koltuk işgal etmektedir. FETÖ'cü söylemin sesi olan gazeteci görünümlü militanları aracılığı ile medyanın en vasıfsız programlarında, konuştukları her mecrada, kendi sözlerinde esaret hali yaşamaktadırlar. Unutmayın ki! Kuracağınız hiçbir oyun, tertipleyeceğiniz hiçbir kumpas, hayatınızı köşe bucak saran yalanların yaftaları, Milliyetçi Ülkücü Hareket'in tecrübesi karşısında yenilecek, ezilecek ve ayaklar altında kalacaktır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, Milliyetçi Ülkücü Hareket, tecrübesi, karşısında, bocalayan, muhalifler, yenilmeye, mahkum, MHP, siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı