MHP'li Sazak'tan Gençleri Tuzağa Çeken Belediyeye Tepki
Haber Detayı
13 Kasım 2020 - Cuma 13:56 Bu haber 3807 kez okundu
 
MHP'li Sazak'tan Gençleri Tuzağa Çeken Belediyeye Tepki
MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Üniversiteli gençlerin kötü alışkanlıklar edinmesini kolaylaştıran Belediyelere tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Sazak'tan Gençleri Tuzağa Çeken Belediyeye Tepki

CHP'li Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında Odunpazarı Belediyesi Nikah Salonu’nda toplanan Belediye Meclisi'nde CHP Grubunun oy çokluğu ile alınan içkili yerler bölgelerinin artırılması kararına tepki gösteren MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Belediyelerin görevinin gençlerin kötü alışkanlık edinmesini kolaylaştırmak değil denetimleriyle kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu söyledi. 

 

ANADOLU'NUN ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN GELEN ÜNİVERSİTELİ GENÇLERİ BAĞRIMIZA BASTIK

 

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Eskişehirimiz kimsenin kimseye ve yaşam biçimine karışmadığı, saygı-sevgi içerisinde yaşanan nezih bir Anadolu şehridir. Üniversitelerimizin varlığı ile Anadolu’nun çeşitli yerlerinden gelen genç evlatlarımızı da bağrına basan bir üniversite şehri haline gelmiştir. Şehrimizde okuyan bu gençler de artık Eskişehirli evlatlarımızdır.'' dedi.

 

BELEDİYELERİN GÖREVİ GENÇLERİN KÖTÜ ALIŞKANLIKLAR EDİNMESİNİ KOLAYLAŞTIRMAK DEĞİLDİR

 

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, ''Bu evlatlarımızın korunması, kötü alışkanlıklar edinmemesi için; etkili, yetkililerin ve yerel yönetimde bulunanların çaba sarf etmesi gerekmekte olup alkolden, uyuşturucudan, kumardan, gayri ahlaki duruma düşmelerine fırsat verecek ortamlardan sakınılmalıdır. Bu durumlara yol açabilecek ortamların varlığının kolaylaştırılmaması veya çok iyi denetlenmesi gerekmektedir. Son alınan karar, sakıncalı ve yanlıştır. Bu kararı alanlar; bir dönem marksist- leninist ideolojiyle mahvettikleri gençleri, bu gün uyuşturucu ve alkole bulaştırarak mahvettiklerini düşünemeyecek zavallılıktadır.'' dedi.

 

Resim

 


  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Eskişehir Milletvekili, Metin Nurullah Sazak, Üniversite Gençliği, kötü alışkanlıklar, Marksist Leninist, uyuşturucu ve alkol, Belediyeler, denetim
Yorumlar
Haber Yazılımı