Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Adana'ya Yeni Müjde
Haber Detayı
13 Kasım 2020 - Cuma 10:19 Bu haber 6401 kez okundu
 
Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Adana'ya Yeni Müjde
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Adana'nın ekonomik olarak gelişmesine çok büyük katkı sağlayacak müjdeyi açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Adana'ya Yeni Müjde

Üretim kapasitesi yeterli olduğu halde ihracat yapmayan firmaları iharacat yapmaya yönlendirmeyi amaçlayan 81 İlde İlk Adım Proğramının hayata geçirildiğini açıklayan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Adana'nın ekonomik olarak gelişmesine çok büyük katkı sağlayacak proğrama Kahramanmaraş, Konya, Manisa ve Samsun illeri ile birlikte pilot şehirler arasına dahil edildiğini söyledi.

 

TİCARET BAKANLIĞI ADANA'YI PİLOT ŞEHİRLER ARASINA DAHİL ETTİ

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Adana'nın Ticaret Bakanlığı tarafından ihracata yönelik pilot şehirler arasına dahil edilmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adana ihracatla büyümeye devam edecek. Ticaret Bakanlığı'mızın 81 İlde başlattığı ihracat seferberliği ile  'İhracata İlk Adım Programı' kapsamında Adanamız pilot 5 ilden biri olarak belirlendi.  Şehrimize hayırlı olsun.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Jülide Sarıeroğlu, Adana ekonomisi, ekonomik olarak gelişme, ihracat teşvik, pilot bölge, Adana ihracatta pilot bölge
Yorumlar
Haber Yazılımı